Sada je: 09 lip 2026, 12:45.
Moderator/ica: nadicab

, zlato malo
.
.

pravi frajer

i tako..razmisljam,uskoro cemo i mi..hocu li ja to moci prezivjeti..vec se vidim kak cijeli dan cucim pred skolom i treperim hoce li to moje dijete moci prezivjeti..svu tu strku,trcanje,jurnjavu,pricu..kako ce se osjecati medu svima njima..oni sve znaju,sve mogu..da li ce se osjecati manje vrijedan..jajajajj..

pravi frajer!!!!

. Išli smo na priredbu, upoznali učiteljice, izgledaju jako simpatično i nadam se da će tako i ostati, imamo ih dvije, jedna je na nastavi, druga poslije nastavlja sa boravkom (oni će biti samo sat vremena dok ja ne stignem s posla po njih). Uzbuđenje je cijeli dan bilo na vrhuncu, ima ih 18 u razredu što je stvarno pristojno, razred je velik i ima puno svjetla, oni sjede odmah do učiteljice. Jako mi je lijepo što su poslagani u polukrug. Oduševilo me što su ih stolci i stolovi već čekali u razredu, znam da je puno mama imalo problema sa naručivanjem i stizanjem stolaca. Dobili su jednu asistenticu za njih dvojicu, cura je jako simpatična i nadam se da će lijepo raditi zajedno.
) i danas krećemo za ozbiljno.

-no duga je godina.

.. da ti se to vise nije desilo!!!!" Na to se nadoveze Jan:" Da - da - tako ti je ona i meni znala zaboraviti... mama dobiti ces jedinicu!!!" Uz to je jos i Gitica bila budna i hodala za mnom i vikala " CIIIII-CIIII!" i hvatala se za moju košulju u potrazi za cici-mici.
IRENA je napisao/la:Janov komentar za Vita ( nakon prvog tjedna):" MALI se dobro drzi !"
.IRENA je napisao/la:U petak sam dosla s posla u 22 h - sva iznervirana jer mi na autoputu prestala raditi poziciona svjetla pa sam morala mijenjati lampice) ... a Vito me doceka sa :" Cuj, danas su svi u razredu imali knjige iz engleskog - jedino si TI zaboravila meni spakirati ..... da ti se to vise nije desilo!!!!" Na to se nadoveze Jan:" Da - da - tako ti je ona i meni znala zaboraviti... mama dobiti ces jedinicu!!!"
. IRENA je napisao/la:U tome svemu se MM znakovito zakljucao u kupaonicu i trebalo mu je zacudno vremena da izadje...pametno od njega ... jer bi zasigurno pokusao svu moju frustraciju i jad za taj dan i taj tjedan
+
, tam je bar sigurno. 

IRENA je napisao/la:Janov komentar za Vita ( nakon prvog tjedna):" MALI se dobro drzi !"

faith je napisao/la:Svaka čast ženo, ja sam još u fazi da samo detektiram kvar i prijavim mm-u. Onda ga naravno gnjavim da to treba rješiti.
I daj se malo skoncentriraj s tim knjigama, vidiš da je djeci teško.
Meni ovo sve zvuči kao da je kod vas konstantno neka komedija.

.
. Ma srca mala, djevojčice su se ozbiljno zauzele za moje frajere i nema da im šta fali, sve je pod kontrolom
. Na kraju su ih izljubile i tek sam ih onda mogla preuzeti.

nadicab je napisao/la:Ići će u proučavanje grada Zagreba, šetnja po Gornjem gradu i posjet muzeju grada Zagreba. Pojma nemam kako će to proći Denis s kolicima.
.nadicab je napisao/la:I da, privopričesnici smo. I naravski da nam crkva uopće nije dostupna

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.