Kaj bi ja bez vas
Kad mi najteze samo otvorim topic, malo ponovo procitam i odmah mi je bolje 
Sada je: 01 svi 2026, 18:54.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Kad mi najteze samo otvorim topic, malo ponovo procitam i odmah mi je bolje 
.

.Zlatnožute stolice su pravi znak da je dijete sito. I mi smo se znali mučiti satima ali isplatilo se.

dojilici doslo kupit adaptirano i uvalit mu bocicu jer me to sve izludjivalo, cice mekane, a on se ne skida. No proslo je, iako mi i dan danas cicamo jako često i bez reda. To je jednostavno tak, cicalice ne pocicaju odjednom onak puno ko bebe koje papaju adaptirano, pa zato cicaju češće, ali to je bolje za probavu.
vedi je napisao/la:Definitivno su periodi nacicavanja vezani uz probavu tj. stolicu, Svaki dan sat dva (ponekad i tri) prduckanja, nacicavanja, njeznog cviljenja i napinjanja prije nego se pokaka. Kad se pokaka mir i tisina, budna gleda okolo, kad opet popapa zaspi i posteno spava.
Obicno je to svaki dan oko podneva i navecer prije spavanja.
Vjerujem da je to moje mlijeko? Buduci da je zadnje ad pojela pojela proslu noc, a jucer cijeli dan i sinoc cijelu noc moje mlijeko 

! Sigurno je kakala i piškila od tvog mlijeka, bez brige!

Nakon svakog podoja se pocne grciti i stenjati, ako ju spustim i plakati, cica ju smiri, trajalo je od 11 ujutro do 17 popodne, nije u komadu pola sata odspavala, stalno se budi uz grcice, a kad god pogledam pelena puna, jako rijetka zuta stolica
vidi onaj moji topik za kakanje. Super da vam ide dobro. i da, neka djeca vole nacicavanje. imam jednog kod sebe i samo mantram, procice, skok je..

Sad će biti sve više takvih dana.
) pa cemo vidjeti...Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gostiju.