Kad mi dođemo do 100ml ja bum tulum napravila

Sada je: 28 svi 2026, 21:32.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

17.01.2009.

. Od tuda i siva boja njezinog brasna.
. Hvala!
silki je napisao/la:za početak prerano ste krenuli s dohranom i na tu temu ispisali smo već brdo stranica.
svom djetetu s 5 i po mjeseci ne bi dala gluten.
evo tu se već pisalo viewtopic.php?f=40&t=47122

Sandi je napisao/la:Ina, kako nije zitarica? Nalazim je u knjizi JBP o zitaricama. Hmmmm. A da se ne koristi ispocetka, da, da zvonilo mi je negdje u glavi ta info, ali sve mi se pomijesalo i nisam bila sigurna. Hvala!
Zbog hranljivih sjemenki svrstava se među žitarice, iako botanički pripada kategoriji zeljastog povrća, mada je neki ubrajaju u voćke.
While many people think that buckwheat is a cereal grain, it is actually a fruit seed that is related to rhubarb and sorrel making it a suitable substitute for grains for people who are sensitive to wheat or other grains that contain protein glutens.
Nisam pitala za mišljenje o početku dohrane nego ga pir? Da li sadri gluten i da li dojeno dijete smije gluten?

Diami je napisao/la:Pir sadrži gluten, nešto manje nego pšenica i druge glutenske žitarice, ali ga sadrži. O tome kada započeti s glutenom (neovisno jel dojeno ili ne) ima raznih mišljenja, kako si i sama našla. Morati ćeš sama odlučiti što želiš. Ja sam se osobno priklonila mišljenju njemačke udruge za prehranu djece koja preporuča da se ne uvede kasnije nego s napunjenih 7 mjeseci u maloj količini, pa smo ga mi probali u obliku pirovog griza sa skoro 7 mjeseci (par dana prije). U tablici na ovom forumu se preporuča nakon navršenih 7 mjeseci.

Ina66 je napisao/la:proso u zrnu se bolje raskuha od prosenih pahuljica

Mica je napisao/la:Htjela sam kupiti franckovu palentu,ali na svim palentama(pa i franckovoj)piše da može sadržati gluten.I šta sad?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.