Sada je: 01 svi 2026, 07:32.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

i 

.Nikad nepojede istio varira od 50ml do 140 obrok tako da ni u dojenju nema pravila.Znam da je do 6 mjescei samo majčino mlijeko ali sam ja sebi dala cilj puna 4 mjeseca akasniej ćemo vidjeti hoće li ići kao dosada

. Nekad mase glavom ne-ne. Nekad uvali i palac u usta, i to mi je onda znak da zbilja ne zeli jesti i da je maltretiram. Hranim je 45min po obroku i koliko pojede pojede. Obicno vise ima po njoj nego u njoj. Nakon svakog obroka imamo kompletno presvlacenje 

Sandi je napisao/la:
Ima 72cm i 8100g.
Ma bravo! Ne zabrinjavaj se ni ti - to je super; proradit će njoj interes za hranu kad se ti skuliraš.
A mlijeka iz dana u dan sve manje, iako je menga stala nakon mjesec dana. Razmisljam da je mozda moj PCOS kriv za to, nemam pojma.

ali ovaj put smo djelomicno izdajalice, ali djelomicno i dojilice
i naravno, sve u nadi da cemo postati potpune dojilice. stvar je u tome da je beba ispocetka bila lijena vuci i jako bi tesko prihvatila bradavicu. sad je to vec bolje, ali sad pak povuce par puta i zaspe i ne mozes je probuditi. jedino kad je probam skinut sa sise, onda opet pocne vuci, ali ne za dugo. a i ne zelim je stalno skidati jer se ponekad jedva prikopcamo kak spada. tako da izdajam. trenutno je dovoljno mlijeka, ali se brinem da se slucajno ne pocne smanjivati kolicina. zato imam par pitanja:

Sreca najveca je napisao/la:trenutno je dovoljno mlijeka, ali se brinem da se slucajno ne pocne smanjivati kolicina

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.