meni su najmekše isto ostale bambusne

Sada je: 18 tra 2026, 20:06.
Moderator/ica: nevenera

narucila sam prije koji tjedan divan pamucni velur u bojama

podocnjaci forever je napisao/la:narucila sam prije koji tjedan divan pamucni velur u bojama
Gdje si naručila pamučni velur?![]()
Ja se spremam u Novi Sad po njega. Ovdje ga nisam našla.
A izvana za naručiti je prepreskupo.
I znam da ga ima kupiti u Banja Luci i Sarajevu.![]()
Što se tiče jednokratnih, ne znam, moram priznati da njihova plastičnost meni nikada nije bila razlog prelaska na pp.
Hoću reći, ja ih volim bez obzira na plastiku i kemiju.
Stavljala sam ih curi zadnjih tjedana jer je bila osuta. I to mi je tako dobro leglo, uf, ma toliko da mislim da bih se mogla i vratiti na njih. Taj umjereni stisak oko nogu - koji čak može i luftati guzu jer ništa ne curi van iako pelena ništa ne stišće i čak se zna i odvojiti od nogice.
Recimo - pp me žderu najviše pri spavanju.
Bez obzira na prirodnost pp, u tome vjerojatno jest vruće. Noćna pelena mora imati dodatne uloške, mora biti dobro upijajuća i naravno, moraju biti zaštitne. To je puno slojeva.
ć
Totalno sam platnenopelenaški dorian grey.
. Uvijek mi ostanu doma.

Maslačak je napisao/la:I sad kako imam dosta MiBovih zastitnih i nesto kamarisovih, probala i ovaj put ovo:
Te se gacice trebaju lanolizirati? Koliko je toga potrebno i zar to stvarno ne propusta? Meni su AIO pelene od flisa propustale..

yra je napisao/la:Ajte mi otkrijte tajnu, koje su te Mibove?
Jel' se to još uvijek proizvodi?

za one prve, manje, znam da je vanjski materijal bio loš, i nama se s vremenom iskidao u pranju. one iz druge serije su nam se još odlično drže (i mi još u pelenama 

).. Bit ce nam za sljedecu bebicu 

baš nisam htjela ponoviti grešku s onim ultratankim materijalom izvana.
ali i sad su unatoč tim rupicama još funkcionalne.
(naravno, nijedne AIO ne mogu biti toliko pouzdane kao kombinacija pelena i zaštitne.)

PODOČNJACI -ja idem sljedeći tjedan u grad obići malo dućane s tekstilom i planiram pitati za bambusni i pamučni velur..

Meni je istok puno bliže nego zapad, jel.
Samo da izradim putovnicu i odo ja put petrovaradina.
Ne odustajem od toga nikako.
Ono, sad dajem totalnu antireklamu, ali zaista ih ne bih nikome preporučila.
Kad je ovako lijepo, anticiklonalno vrijeme, što će reći s jako malo vlage, moje se sve pelene osuše za par sati, tek one ekstra debele za recimo cijelo jutro ili popodne. Nikada to nije bilo 3 dana. Čak i za onih ružnih, vlažnih dana (koji su sve bliži i bliži 
dominika je napisao/la:Ima li možda netko iskustvo sa ovim pelenama https://www.closeparent.com/our-products/pop-in-nappy/
Imam priliku to kupiti, one su bambus i svaki dio se posebno skida.

yra je napisao/la:Meni se i Rodine i ove Dolisine suše nekoliko dana. To mi je nekako za ne povjerovati!
Ma, puknuti ću ih u sušilicu kada ih krenem koristiti, pa tko će ih dočekati da ih skinem sa štrika!
Silki, znači, te Closeparent-ice imaju ono što sam u prethodnom postu pokušala objasniti, PUL ispod zadnjeg sloja , onog ukrasnog, vanjskog dijela pamuka? Jesu li potpuno nepropusne?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.