Mamuska - jako su ti slatke ove crvene!
Silki, povuku li ti te AIO vlagu na vanjski sloj?
Sada je: 18 tra 2026, 20:15.
Moderator/ica: nevenera

An je napisao/la:Silki, povuku li ti te AIO vlagu na vanjski sloj?

merica84 je napisao/la:Pozdrav! Da li trebam prije prvog pranja platnenih pelena i trokutića da ih potopim najprije.,i ako da jel ih prvo osušim pa onda u mašinu ili kako?
.,imam još vremena za pripremu al da sve znam unaprijed 

nevenera je napisao/la:popustile me zaštitne. nije mi jasno kako. sve je bilo ok. ove nove S su mi mrvicu veće od starih, isto S. stavila sam luci pelene, koje su manje pa su zaštitne imale dosta lufta između sebe i pelene. jel možda zato. sve mu niz nogavicu išlo.

tigger je napisao/la:Koji vama kroj najbolje odgovara? Imam SB, bububebe, BB like, neke kaj su kao samo velur???, Mc, muttlike i pocket. Meni se izgledom najviše sviđaju bubulike, Mc i muttlike, a newborn mi se čine praktične za početak jer su sve ove ogromne. Iako ću zgrješiti i kupiti jedan paket dm-eko newborn pelena za sam početak.
definitivno OS. preskup je to šport kad bi kupovala od svake veličine.Da li su ove one size ok za sve veličine ili je ipak bolje kupovati-šivati s,m,l veličine?
Što točno stavljam u pocketicu unutra? Tetra pelenu???
bosna ti je najbliža, pročitaj postove unatrag, već je podočnjakica pisala o tome.Gdje se u zagrebu mogu naći slični materijali za šivanje poput tog mucastog mekanog ili bambusa i konoplje?
mi imamo 2 kante od farbe i super nas služe. zimi su u špajzi a ljeti na balkonu tak da ne vidim svrhu kupovanja nekih skupih kanti.Gdje ste kupili i koliko platili neku kantu za pelene, ne da mi se dat za bambino mio kantu preko 100 kn.
zadnje.. Jeste od naide kupili i zaštitne? koje koristite? Danas idem na sajam pa bi možda pogledala ako ima netko štand, ev. kupila.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.