Da,
Solea, pogledala sam ali nisam našla neko baš najsretnije rješenje. Ovi moji su mesožderi

pa im lagane salatice nisu po guštu, oni vole nešto konkretnije i provjereno a opet topla jela ne mogu jer oni će doći sa mnom kući direkt sa promocije.
Adorabla, francuska salata (obožavamo je

) nije loša ideja u francuzu ali jel to netko probao raditi - mislim hoće li se raspasti kod rezanja i koliko se treba "stiskati " u frižideru. Dali se za takva punjenja koristi mali ili veliki francuz.
Mogla bih i dan prije napravit arambašiće pa ih samo podgrijat. Oni su baš specijalitet sinjske krajine odakle smo porijeklom a obožavamo ih uz francusku.
Plate su isto uvijek dobrodošle ali ovaj put ih neću slagati klasično (kod nas je to uvijek pršut, sir, krastavci i čačkalice

) već sam ih mislila poput malih kanapeića naslagat namirnice na čačkalicu pa kombinirati zimsku, sir, krastavac, mozzarellu, feta sir, pršut, kiselu papriku...ako netko ima neke provjerene kombinacije koje super pašu nek napiše....možda na drugu platu nešto morsko (npr bili valjalo tako nabockat kuhane muzgavce pa s kapulom ili nečim drugim pa toćat u maslinovo...ili kolutiće lignje...???). Uz to bih mogla napraviti i paštetu od tune.
Jeli glupo kombinirat klasični i morski meni.