Masha, stavicu sliku malo kasnije, ali moram reci da sam prilicno zadovoljna time kako je Mickey na kraju ispao - nahvalili su i mene i tortu, dobila sam i ponudu da pravim tortu za jedan djecji rodjendan

Sada je: 26 svi 2026, 09:27.

olja je napisao/la:Iva, ne znam jesi li na gornjem topicu s tortama zapazila moju gusjenicu:
[img=http://img227.imageshack.us/img227/1699/k075resizeoo2.th.jpg]
Takodje jaaako jednostavno za napraviti a slatko izgleda. Djeci se - a to je i najbitnije, zar ne?- mnogo svidela, bili su odusevljeni posebno kada su, nakon puhanja svjecice navalili na nju i klopali bombonice i ostale ukrase s nje. Torta je bila ocerupana u roku keks ali je bar izazvala odusevljenje i djece a i njihovih roditelja

ostao zapanjen i onda onak uzbudjeno nasmijesio cijelim srcem

Balulalow je napisao/la:Prikupljam ideje za bebacov 1. ročkas.
Sve torte su vam 1a, jako lijepe.
Lily777, zanima me, koji su to keksi za kotace vlakica? I koje boje si koristila?

Balulalow je napisao/la:Balulalow je napisao/la:Prikupljam ideje za bebacov 1. ročkas.
Sve torte su vam 1a, jako lijepe.
Lily777, zanima me, koji su to keksi za kotace vlakica? I koje boje si koristila?
Zna li netko koji su to keksici- da ne lutam previse po ducanima

Hvala ti! Voljela bi se potruditi za 1.rockas, i sve me vuce na taj vlakic. Unutra mislim staviti ledeni vjetar, mozda u kombinaciji jos sa kakvom cokoladnom tortom, a jedan vagoncic bi napravila samo za mojega E- iz namirnica, koje on jede.

možda pomoću kakve plastične kutijice da svaki komad bude iste veličine. 

LiK, ovako kako kaže madir - iseces biskvit na manje
to mogu odmah zaboravit, pa ti me bar znas, draga, zar doista mislis da sam ja u stanju odrezati dva komada iste velicine?
to jedino da uzmem ravnalo. 

to jedino da uzmem ravnalo

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.