Sada je: 18 tra 2026, 20:08.
Moderator/ica: nevenera

Arkana10 je napisao/la:ne znam sta da radim?

podocnjaci forever je napisao/la:I zaboravila sam javiti - naš grozni osip, onaj oko pipice je prošao![]()
I to u svega dva dana.![]()
Za moju djecu jednostavno je dobitna kombinacija protiv pelenskog osipa mješavina Pavlovićeve kreme i jedne kapi ljubičaste antiseptik-tekućine Gentiana violett.![]()
Za taj recept sam govorila već x puta na forumu i svima ga savjetoala jer mi je to kod sina preko noći, ali doslovno preko noći rješavalo problem.
Budući da se curici to bilo tako strašno osulo i sličilo više opekotini nego osipu, mislila sam da nema šanse da se to riješi ljubičastilom.
A kod pedijatrice bila gužva i nekakve viroze, pa nam sestra savjetovala da ne dolazimo bez veze i opet nas podsjetila na Gentianu.
I to je to. Maže se tri puta dnevno prvi dan, idući dan može i manje - jer već se nakon jednog dana vide rezultati. Odmah koža postane glatka i fina. I naravno, morala sam stavljati jednokratne jer ovo ljubičastilo ne bi nitko živ oprao s platnene pelene.
I sad su mi jednokratne omilile, joj, ta tankoća i jednostavnost.![]()

Gentiana violett

Ina66 je napisao/la:da, pretražnik će naći ako je napisano točno ovakoGentiana violett
ja pisala sve malim slovima
)

An je napisao/la:Hocu reci, mozda bi i tebi Ina bilo tako. Mozda bi se povuklo i u platnenima
a ne želim prijeći na jednokratne! budem vidjela ako se ne povuće morati ću....teškoga srca!
i nisam baš zadovoljna!! moram nešt drugo isprobati!

Ina66 je napisao/la:An je napisao/la:Hocu reci, mozda bi i tebi Ina bilo tako. Mozda bi se povuklo i u platnenima
a možda i bi, samo je meni bilo prestrašno gledati bebu s osipom poput opeklina koje bi se povukle kad bih joj stavila jednokratne.
i dosta dugo sam se trudila i pokušavala prije odustajanja (zato smo sad i krenuli tek s devet mjeseci, sve od straha da se ne ponovi)

Arkana10 je napisao/la:a da otkrijem dali je to problem oprala sam ih bez prasak, sa malo praska, sa tekucim, sa obicnim, sa 1 ispiranje, sa 2... a sodu i ocat redovno koristim.

malo obeshrabrila, da da
jer si mi svojevremeno rekla da bu se Maks sad teško navikao na mokro obzirom da smo dugo u jednokratnima (sijećaš se?
) al me Mamuška razuvijerila jer je i ona krenula kasnije, i eto me

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.