Mica je napisao/la:I sad čitam...znači crveni luk ide od početka dohrane?
da.
vidi tablicu - viewtopic.php?f=40&t=29228
Sada je: 28 svi 2026, 21:32.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Mica je napisao/la:I sad čitam...znači crveni luk ide od početka dohrane?

silki je napisao/la:malena, ajd za početak pročitaj brošuru : okus ljubavi - brosura o dojenju i dohrani
i tablicu dohrane : viewtopic.php?f=40&t=29228
imate vi još vremena za sve proučiti.

silki je napisao/la:meni otvara najnormalnije. brošura je u pdf formatu možda zato

Katja jede dosta pravilno, na ad-u je. Jede u 8 - 12 - 16 - 20. Kad joj nudim krutu hranu? jel oko 10, a s ad-om nastavim kao i inače sva 4 obroka ili da joj nudim kasnije bliže 12 pa u 12 da joj nudim mlijeko i onda kolko popije...

došla sam do zaključka da bi možda mogli otvoriti novi topic SAMO za recepte za kašice od žitarica. Te informacije sam najviše tražila a razasute su po cijelom postu.... znači koliko se kaj kuha s kolko vode i slično....
A ja se grozim svega iz Kine!! Kaj im to znaci, jel zna netko?
franika je napisao/la:
I imam jedno pitanje! Upravo sam kupila u DM-u proso-u obliku je sitnih sitnih kuglica. Jel to onda spada u prosene pahuljice ili su to cijele zitarice prosa? Ja nisam vidjela u DM-u ni jednu drugu varijantu prosa osim ove koju sam kupila, ali mi nikak ne bi pasalo da je to cijela zitarica jer mi je predugo da ga moram kuhati pola sata. Na uputama inace pise da se kuha cca 5 min i onda ostavi 10 min da nabubri. Jel se onda ipak radi o pahuljhicama?
Al mene zanima, kako proso djeluje na stolicu? Danas mi se jedva, ali jedva pokakio.. (ja sam mu izvukla govance koliko je bilo tvrdo, jadničak
)

od alnature baby-pahuljice

Diami je napisao/la:Btw. adaptirano mlijeko se ne preporuča kuhati, pa tako nije ni preporučljivo proso kuhati na adaptiranom. Ako želite tako miješati žitaricu s adaptiranim, skuhajte odvojeno žitaricu u vodi, može i malo gušće, pa onda dodajte adaptirano koje ste pripremili na klasičan način.
17.01.2009.

Rogue je napisao/la:Diami je napisao/la:Btw. adaptirano mlijeko se ne preporuča kuhati, pa tako nije ni preporučljivo proso kuhati na adaptiranom. Ako želite tako miješati žitaricu s adaptiranim, skuhajte odvojeno žitaricu u vodi, može i malo gušće, pa onda dodajte adaptirano koje ste pripremili na klasičan način.
definitivno bi se slozila, na adaptiranom nikako kuhati.
ja sve mjesam s AD pripremljenim kao inace za piti.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.