ma ljubav na prvi opip
Ali je zato i cijena veca
ali zaista vrijedi.Sada je: 15 ruj 2026, 19:32.
Moderator/ica: nevenera
ma ljubav na prvi opip
Ali je zato i cijena veca
ali zaista vrijedi.
strpljiva:

, totalno sam se pogubila.
) i mislim da ću samo soakere sad uzimat, možda neki ME cover, to si mi ti silki rekla da je m'rcedes među coverima 
), carine, tips and tricks, sve mi dajte, sve 

jaja je napisao/la:Ja sam bila na sajmu u Splitu i pitam za pelene poketice koje već imaju zaštitne gaćice na sebi,onakve kave sam dobila iz amerike i sva 3 proizvođaća su me krivo gledala,jedna me je gospađa napala da kako ja to mislim prat kad se beba pokaka jer da to treba iskuhavat a da zaš.gačice nepodnose visoke temperature

silki je napisao/la:mamina cura, ako nije tajna gdje si nabavila mašinu za drukere i koje koristiš?![]()
kakvi su?
Najbolji su i najkvalitetniji na trzistu i sve originalne pelene koje sam kupovala radi izrade drugih su sa istim drikerima.

mamina cura je napisao/la:Imam kam-ovu presu i kam-ove drikereNajbolji su i najkvalitetniji na trzistu i sve originalne pelene koje sam kupovala radi izrade drugih su sa istim drikerima.
Arkana10 je napisao/la:dali vam se skupljaju pelene?
moze pitanje?

tigger je napisao/la:Izvoliš!! puno ljudi zadovoljno i kupuje od nje, ja zadovoljna, al praksu još nisam provela![]()
http://picasaweb.google.com/tablicoman

silki je napisao/la:to si iz vana naručila?
aj nabaci neki link![]()
Ali da znas da ce ti naplatiti carinu i enormnu postarinu 

ostale od svakog modela aio po jednu

jer ja sam užasno picajzlava i znatiželjna. No dakle, može li pelena između nogica biti preširoka i imati eventualno loš utjecaj na razvoj kukova, nogica itd. Možda je pitanje užasno glupa al svaki put kad je u pp, posebno u Bambino Mio to mi padne na pamet.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.