srecica tara je napisao/la:ma bravo za hrabrog tata,po mome bi se mogle i raspast sta bi i on opra.sve vise citam o PP PA cu vjerojatno i ja razmotrit tu mogucnost da pampersice zamjenim pp,i bas sam se pitala kako ih prat ribat scim,na koji nacin.di mogu kupit te linere?
srećice, an ti je već digla link gdje sam složila jedan općeniti tekst o platnenim pelenama. kako se održavaju, kakvih ima i sl. tekst je napisan dovoljno razumljivo da se ama baš svi mogu snaći, čak i oni koji nemaju nikakvog pojma o platnenom pelenaštvu. lijepo te molim pročitaj tekst pa onda pitaj točno što te zanima.
hvala!
An je napisao/la:Draga SreciceTara - vec se toliko puta pisalo o tome sto tebe zanima. Pogledaj malo npr: http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=98&t=49870
tu ces naci odgovore na svoja pitanja.
Iako razumijem da je puno teksta i nije se lako snaci na pocetku.

,po mome bi se mogle i raspast sta bi i on opra.sve vise citam o PP PA cu vjerojatno i ja razmotrit tu mogucnost da pampersice zamjenim pp,i bas sam se pitala kako ih prat ribat scim,na koji nacin.di mogu kupit te linere? 

). Al nemrem ih sad nac da se ubijem

- nije sve od vune, jer kak bi se to pralo al je mmmm, i jako jednostavno izgleda!