lucija1976 je napisao/la:Ja bi koncem studenog trebala u Kalos sa 3,5 godišnjim sinom kojem je za sada dijagnosticirana Ataxia pa me zanima sve o smještaju, tretmanima, slobodnom vremenu- kako da se organziram. Kakve su veze s kopnom ....
Na starnicama Jadrolinije imaš plovidbeni red,ako nemaš mučnine ,katamaranom stigneš do Vela luke za 1:45,a sa trajetktom treba 3 sata,ali trajekti su sada super sređeni,kavica ,Tv i uvijek netko tko ide u Vela luku i vrijeme za čas prođe;ako je dijete u kolicima,trajekti imaju lift,tako da se bez problema može doči na gornju etažu ,a i ljudi koji rade tamo uvijek su spremni pomoć.
Slobodno vrijeme je poslijepodne svaki dan i vikendom,večina mama bi išla kuči vikendom(petak popodne -povratak nedjelja večer).
Smještaj je uglavnom sa još jednom mamom,ima jedna dvokrevetna soba ,a to je uglavnom za one koje sami plačaju ,ako su već iskoristile pravo na jedan put preko hzzo-a,tu sobu je malo teže da se dobije.
Kada se budeš dogovarala za termin gledaj da te naruče več od nedjelje ,jer češ već u ponedjeljak ujutro voditi dijete na pregled ,a mogla bi već prvi dan da i neke vježbe da odradiš.
Ono što nisam ni ja znala kada sam prvi put došla u Kalos ,je to da se voda tamo ne pije ,nego češ morati kupovati vodu.

A JA SAN SE PRAVILA BETEZNA I ZVALA,ZVALA,ZVALA..........