Sada je: 13 srp 2026, 10:03.

mekano ušće

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

mekano ušće

PostPostao/la spm » 18 lis 2009, 12:50

Pozdrav,
na zadnjem pregledu mi je ginekologica rekla da mi je ušće malo mekanije, da se ne otvaram, ali da malo usporim ritam... Nije me poslala na mirovanje niti pokazala nikakvu paniku, ali meni sad kako dani sve više prolaze, meni je sve manje svejedno... Nemam nikakvih bolova, ni simptoma, niti se osijećam lošije nego prije... Pregled mi je tek za mjesec dana.... Ja još uvijek radim, te sam sad u 27. tjednu....

Je li koja od vas imala sličnih iskustava, jeste išle na mirovanje i sl?

Puno hvala....
spm
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: mekano ušće

PostPostao/la IINA » 19 lis 2009, 08:23

Poslušaj doktoricu.
Odmarj više nego do sada, izbjegavaj sve fizičke napore.
I ne živciraj se.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

PostPostao/la nevenera » 20 lis 2009, 17:44

moraš se više odmarati, to je definitivno. sad kad znaš radi po uputama doktorice. ja sam imala omekšali cerviks i na kraju sam se otvorila. no, ja sam već bila u 33 tj trudnoće. najbolje ti je sve lijepo polako. nemoj se nervirati (znam, lako je reći) već samo polako dalje
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la spm » 21 lis 2009, 13:28

da smanjila sam tempo totalno... nema više đira nakon posla već se družim sa kaučem ;)
dobra stvar je da mi je vrat maternice dug 42 mm, te oblik ušća je T (tako piše na nalazu), nije napisano ništa o smekšavanju, već mi je to doktorica samo usmeno rekla...
bit će sve super... ja sam vječni optimist....
spm
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la IINA » 21 lis 2009, 13:33

Nalaz cerviksa ti je idealan i duljinom i oblikom.
Samo malo odmaraj i bit će sve pet :mah
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
IINA
Sveta krava

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.