Imamo 5mj i skoro 2 tj,od 2 mj smo na adaptiranom i to na Novalacu AR1,i to nam je ok.
s 4mj sam mu uvela kašice,voće i to na nagovor mama koje već imaju doma po 2-3 djece,a i doktorica mi rekla da mogu polako davat mu.Voli papati jabuke,kruške,banane...ma svašta.
Od kad je navršio 5mj sam mu počela davat i one Hippove Good night,isto ih ima svakavih.
Još mu je uvijek adaptirano glavno na meniju...pojede mi oko 4 mliječna obroka i ta 2 voćna na dan,ali mi se još uvijek budi po noći.
Meni to i nije bio neki strašni problem se ustat oko 2-3h u noći i složit mu flašicu,ali su me one prije spomenute mame počele obasipat drvljem i kamenjem da je on razmažen i prevelik za noće obroke
,da mu dam samo onaj prije spavanja i ništa prije 6-7.Probala sam tako par noći,siroče se budio svako malo,pa mu dam dudu,pa vode...zavaralo ga,ali na kratko,tako da sam se cijelu noć dizala i gurala mu dudu u usta u tepala i nunala umjesto da sam ga lijepo nahranila i svi bi nastavili spavati...s obzirom da mi je to prva beba pa niti ne znam...jesu li one stvarno u pravu?da mu ne dajem još jedan 4 ili 5 obrok po noći?
hvala na odgovorima!!