Sada je: 18 tra 2026, 15:13.
Moderator/ica: nevenera

preko sam neko vriejme stavljala cover o flisa,pa onaj dolisim vuneni i zadnje nature baby pul.

Čak i razlivena kakica.
. Njegova je kakica jos ona pocetna, mekana, polutekuca, nema sanse da se to pod vodom ispere. Odnosno to se pod vodom ili ako protrljam na suho jos samo raskelji. Ja sam osim toga alergicna na fleke
.
Uvijek pošteno isperem pod toplom vodom i tak mokro bacim u kantu za čekanje.
Sanika je napisao/la:Uvijek pošteno isperem pod toplom vodom i tak mokro bacim u kantu za čekanje.
Jel perete možda na 6o na nekom kratkom programu? Moj traje 2 sata i 15 minuta.
bar meni imam više od 60 pelena pa kad koja ode...bacim ju

mamuška je napisao/la:imam više od 60 pelena
? 
Sanika je napisao/la:mamuška je napisao/la:imam više od 60 pelena
![]()
![]()
![]()
Silki, jel te Mamuska nadmasila?

Sanika je napisao/la:mamuška je napisao/la:imam više od 60 pelena![]()
![]()
![]()
Silki, jel te Mamuska nadmasila?
silki je napisao/la:sapunom mažem samo zimi zbog fleka. ljeti ih sušim vani pa sunce izblijedi fleke.
prvo ih bacim na ispiranje - pranje na 60 stupnjeva - ispiranje.
moja mašina je stara 12 godina pa pere relativno kratko. 1,5h.

.
, a govorila sam si da necu lanolizirat bla bla bla...
Oprala sam na 60 onaj moj narančasti vuneni cover HM i sad se još više stisnuo iako sam materijal oprala prije šivanja na 60. No zaboravila sam da se vuna stišće i stišće iz početka. Srećom pa nije bio skup materijal 

aio pelene...i iz nutra bambus!!!! 6 komada!!!! sad mm ratuje s e Bayom za povrat novca!!!!!! koje najvjerojatnije nećemo dobiti!!!! 

tanjabb je napisao/la:I naravno da sam narucila i vuneni cover, a govorila sam si da necu lanolizirat bla bla bla...

Arkana10 je napisao/la:ada zelim naruciti rodine puse od konopa ili pusa prirodi mislim da se zovu, ima neko?

a za par mjeseci ćeš naručiti i pull-on, ovisnice jedna
znas me do kosti
, nemogu dočekat, rađa se nova ovisnica, sve me strah kaj će bit kad se mali rodi
!
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.