Sada je: 08 ruj 2026, 21:49.

Skijanje Bad Hofgastein

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Skijanje Bad Hofgastein

PostPostao/la rena » 07 stu 2009, 00:10

Ove godine smo se odlučili za Bad Hofgastein, pa ako imate kakve korisne informacije unaprijed zahvaljujem. Prvi put idemo u apartman, pa me zanima što nositi? Manjeg 4,5 godišnjeg sina mislimo prvi put staviti na skije, pa ako imate iskustva sa ski školama Vaša zapažanja bi mi dobro došla. Na internetu sam vidjela da postoje dvije Austrijske škole, ne znam da li ima kojim slučajem i kakva Hrvatska.
Za svaki info od :srca hvala!
rena
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Skijanje Bad Hofgastein

PostPostao/la Mala Bornica » 09 stu 2009, 14:00

ski skola u bad dorfgastainu ima ucitelja koji prica i hrvatski, i to bi vam bilo jako dobro kad bi odmah isli dogovoriti se, jer je dosta bukiran.

skijaliste je meni prelijepo, i hofgasatin i dorfgastain, mi smo se tamo stvarno naskijali, s time da nam djeca nisu pocetnici pa u biti ni ne znam kako je za pocetnike. u svakom slucaju ima prostora i za njih :). sve je skupo, ali to sigurno znas vec... odite obavezno prosetati bas gastainom, jer je bas poseban. u hofgastainu imaju super super bazene, tu smo bas uzivali.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la Nanoibeba » 09 stu 2009, 15:09

U vrijeme školskih praznika tamo ide jedna grupa iz Zagreba i oni imaju svoje učuitelje skijanja. Možda ih pronadješ pa im se priključiš. Nisu smješteni u mjestu nego malo iznad, na jednoj stazi - više se ne sjećam detalja, osim da mi je to bilo najskuplje skijanje u životu i sumljam da ću ga ikada ponoviti.Nije bilo loše, ali toliko previše novca da mi je to pokvarilo svaki gušt.
Nanoibeba
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la tanjabb » 09 stu 2009, 17:29

U vrijeme školskih praznika tamo ide jedna grupa iz Zagreba i oni imaju svoje učuitelje skijanja. Možda ih pronadješ pa im se priključiš. Nisu smješteni u mjestu nego malo iznad, na jednoj stazi

Smijesteni su u Pyrkerhof hotelu na samoj stazi. Pitaj za Žaca.
Mi smo isli tamo sad pet godina za redom, ove godine ne idemo zbog malog bebaca. Skijaliste je odlicno, mjestasce je divno, bazeni su super i sve je skupo :p .
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la rena » 09 stu 2009, 22:13

Koliko je Bad Dorfgastain udaljen od Bad Hofgasatina?
Dal' tko ima kakav broj telefona od Žaca?
Vidim da sve ističete kako je sve jako skupo. Što to točno znači? Šta nisu svugdje u Austriji cijene jednake? :conf
Mi imamao apartman te se nadam sve troškove svesti na najmanju moguću mjeru...nadam se da u mjestu postoji neki dućan tipa Bille ili mislite da je bolje hranu nositi iz Zagreba?
rena
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Mala Bornica » 10 stu 2009, 10:34

imas billu u hofgastainu.

dorfgastain je blizu, 5-10 min autom.

cijene? skipass, apartman, bazen, ducani, skiskola: skupo. za klopu ne znam usporedbe.
Mala Bornica
Sunčeko

PostPostao/la tanjabb » 10 stu 2009, 15:33

za klopu ne znam usporedbe

Klopa na stazi skupa. Pricam za Angertal. Ono tipa caj 2 eura. Billu imas. U gradu je sve skupo. Upad na bazene je skup. Itd itd...
skoča umni 10.12.2003
kung-fu panda 16.10.2009
tanjabb
next princess

PostPostao/la Novamama » 11 stu 2009, 00:44

skupo je da. ulaz u terme u mjestu (koje su divne) je cca 25 eur po osobi. trebalo bi provjeriti na webu.
mi nismo bili u školskom tjednu, pa su nam djeca bila u toj njihovoj školi (u hofgasteinu, u angertalu je bila polazišna točka) ali je trenerica znala ruski (ima jako puno rusa tamo), pa smo mi računali da će to djeci bit ok, i nije bilo loše.
Novamama
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.