Prošvrljah jučer po Interliberu - dokupila sam 2 iz Andromeda (meke korice, izvana izgleda kao strip, unutra su prave slikovnice s puno teksta ali i jako zgodnim slikama, kratke priče) serijala Priče iz šume. Svaka je knjižica tamatski jedno a zadnja priča poveže i najavi slijeću knjigu, kreće od priča o šumskim životinjama, pa na patuljke, divove, vile, i eto sad nađene vilenjake i zmajeve.Ima veselih ali i tužnih priča (tragično završe neke vile). Jako su nam dobre te priče, često im se vratimo.
Nastavak s Interlibera: Plašljiva vjeverica (Naklada Nika ima svoj štand) je na akciji 35kn - izvrsna je slikovnica.
Sunčice su po 100kn.
Na štandu Goldenmarketinga ima (makar su one dosta skupe) Slonića Elmera (osnovnog, onog koji je od patchworka pa je drugačiji od ostalih slonova, i onoga u kojem nalazi izgubljenog medu), Juhu od bundeve (ta je izvrsna, mačak, vjeverica i patak kuhaju svakodnevno tu juhu, oko koje se jedan dan posvade i patak pobjegne pa ga traže i opet se nalaze, glupo zvuči prepričana, mora se čitati i ilustracije su krasne)i novu Krispića (koji dobiva previše igračaka, pa ih uništava, i stalno mu je sve bez veze, dok ne skuži da se s frendovima može igrati čak i s katronskom kutijom, da mu tona igračaka nije najbitnija

). Tamo sui Žabac i stranac (ili tako nekako) - u našoj ih knjižnici imaju pa smo sve pročitali, baš su dobre.
Još hvalim i Diva Juru (najotmjeniji div u gradu), Grubzona (prepredobra), Mali majmunčić traži mamu, Mjesta ima na metli svima (sva su izdanja Ibis grafika).
Za one kojima zubi kreću ispadati, ima Priča o klimavom zubu (izdavač je Forum) na sajmu košta 60kn (mi je kupili u knjižari za 100

, jer nam je bila jako aktualna), i na jednom štandu (zaboravih kojem imaju male Pixi čini mi se da se zovu, slikovnice, cijena im je 5kn) jedna zgodna pričica o ispadanju zuba, a imaju i Snježnu kraljicu (tu malu, džepnu, 5-kunsku) koju sam kupila iz čiste nostalgije jer sam voljela jako crtić po toj bajcinapravljen a svake se zime vrtio na TV u baš ono neko sniježno vrijeme.