Sada je: 21 ruj 2026, 11:46.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Malena šarena je napisao/la:Eto nadam se da će biti dosta mlijeka,a popodne idem u pedijatrice.

Ja ga pijem svakodnevno po 2 dcl i moram priznati da stvarno djeluje.
baš sam ga pila sinoč. Iako sam mu u 19h morala dati ad (ovaj put Nan) i mislim da mu je ful bolje sjeo od Humane1.
,a bogme i ljeva se več počela puniti,a kako će biti do popodne ne znam.
Malena šarena je napisao/la::) baš sam ga pila sinoč. Iako sam mu u 19h morala dati ad (ovaj put Nan) i mislim da mu je ful bolje sjeo od Humane1.
zasad imam mljeka,evo čekam da se probudi da počne jesti jer če mi desna puuknut,a bogme i ljeva se več počela puniti,a kako će biti do popodne ne znam.
imam taj čaj,i meni je okus ok,a sad ću si uzeti i hippov sok za dojilje.ćini mi se ok

, a mlijeko koje i ako joj uđe u usta ispljune, probala sam i na didaktičnu bocu ali opet ćim osjeti taj okus ispljune. Ja sam već totalno iscrpljena i očajna jer po cijele noći budem budna i ne znam što da više radim da moja beba spava bar 3 sata u komadu. Molim vas ako je tko imao iskustva sa sličnom situacijom da mi pomogne jer ću izluditi ako se ovo ovako nastavi!! 

dolaze još dva ali nisu zubi

srecica tara je napisao/la:mozda joj ne pase ad mlijeko,,ja sam bez problema presla na ad sa sise.u pocetku sam se izdajala i na bocicu joj davala izdojeno mliko, a posli se malo pomalo prebacila na ad.ali je moja T spavala cilu noc.mozda je nesto drugo muci.

srecica tara je napisao/la:dolaze još dva ali nisu zubi
ne razumin,![]()
a mozda i jesu zubici,nesto ej muci kad ne spvaa kako triba
pa onda se pokusaj izdojit pa na bocicu neznam sta drugo da kazem

Pa nadam se da će možda uviditi da sisa nije za maženje nego za papanje bar po noći

eli je napisao/la:ako novorođenčetu uvedeš bocu za po noći brzo će prestati sisati i po danu. smanjit će se količina mlijeka i beba će zaboraviti tehniku sisanja.Pa nadam se da će možda uviditi da sisa nije za maženje nego za papanje bar po noći
teško, ali kod nekih nije nemoguće. podojiš je, pustiš na sisi sve dok vuče i onda predaš mužu da je nosa i zaspe mu na rukama.
dobrobit dojenja je tolika da se isplati žrtvovati dio noćnog sna.

Osobno mislim da su takve priče čisto pretjerivanje. Imam kolegicu čije je dijete na adaptiranom i užasno loše spava i dan danas nakon godinu i pol.
i da ustraješ u dobru koje činiš za svoje dijete time što je dojiš.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.