ucitelji su se postivali itd a danas ucitelji kotiraju da ne moze nize a roditelji si daju prava i slobode nezamislivih razmjera!!!!
mene ne cudi sto zicaju ocjene,osobito u 7 i 8 razredu kada to rade vec u prvom i drugom????
kod nas u razredu roditelji uredno citaju i crtaju lektiru,valjda bi i pisali da mogu oponasati rukopis vlastitog djeteta!!!
meni je to van svake pamet!!
ili rad kod kuce (radili su svoju malu bibliju)
ja mogu pomoci ali smatram da ga Vila sama treba napraviti a ona me optuzila da je Lucija imala najljepsu jer joj je pomogla mama i da kakva sam ja to mama kada njoj ne zelim pomoci!!!
i mala je dobila najbolju ocjenu, a za sto,mamin rad a ne svoj!!
i ljute me takve stvari ali ne zelim raditi djetetu medvedju uslugu ali se bojim da ce primjeri kao ova curica iz gornje price imati bolje ocjene nego recimo maja Vila ili neko drugo djete sto je totalna debilana!!
PRIMJER DRUGI!
sjedim jedan dan kod frendice,mali sesti razred
pita ga ona za lektiru a on mrtvo hladno da je upravo isprintao sa interneta,ona suti
mali cak nije niti procitao sto pise na tom papiru da zna bar nesto i mali je odlican djak!!!!
ovo sa glazbenom skolom je isto debilana,bas me zanima koji su razlozi da se tu daju dodatni bodovi i daju se cini mi se samo ako su drzavne glazbene skole u pitanju,kod privatnih to ne fercera a da ne pricam kako je sa sportasima, malim rekreativcima itd koji isto ne bulje u tv i komp nego se bave svim i svacim a to im se nece priznati !!!!!

.
, ja sam OŠ završila 86. i bilo je učenika koji su padali razrede. Nisu bili svakodnevna pojava al isto tako nisu bili ništa neobično. I sve to u Zgu (pretpostavljam da si i ti zavrsila u Zg osnovnjak).
(a sta cu u kompleksima i dalje