Sada je: 09 ruj 2026, 23:59.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

ivana7997 je napisao/la:imat cu podno grijanje u kupaonici. ali ne stajem bosa na plocice, za izlazak iz kade imam one ikeine debele rucnike. koji naravno ne stoje na podu nego idu u pranje poslije uporabe.
To mi je baš onak... retro-bljak 

Plusic je napisao/la:frrr je napisao/la:.ali malo veći tepih u kupaoni mi je ok..
zavisi koliko ti je velika kupaona .
uglavnom velicina slobodnog poda odredjuje i velicinu tapetica
koji naravno ne stoje na podu nego idu u pranje poslije uporabe.

e, ovakav pod bih ja
, nisu isprobane jos. s cime ih cistis rima?
. rekli su mi da se jos dodatno "zacementiralo" jer smo te plocice premazivali onim sredstvom (kao vosak) za keramiku i to je sve sad jedan sloj gore koji odurno izgleda i najradije bih sve to povadila i stavila neke druge 
One su izvana i iznutra svugdje iste boje, zapravo pecene su od neke smjese
pala teška zdjela i okrhnula ih, ne bi se ništa vidjelo 

tmama, ja ne znam jel to porculan ili sto One su izvana i iznutra svugdje iste boje, zapravo pecene su od neke smjese Kad bi mi ne dao bog pala teška zdjela i okrhnula ih, ne bi se ništa vidjelo
nadam se da su i nase takve. a kako ih odrzavas? meni se cini uzasno komplicirano jer nisu glatke, ja sam za klasiku, ali mm je zapeo za ovakve i tja, popustila sam, kao covjek je ipak od struke i kuzi se, ali kad malo bolje saberem sve mi takve pizd... slozi, lijepe, ali komplicirane za odrzavanje, tako imam inox (kao spiegel) iznad spareta, trebam li uopce spomenuti da svaki rucak spricne tamo i furt moram cistiti 
). 

skorpionka je napisao/la:Ivama diiiivan je ovaj pod. Ima sad dosta pločica koje imitiraju drvo. Jedino me strah kamenca u tom reljefu na površini. Bojala bi se da je zahtjevno za održavanje. A možda i nije. Baš bi volila da se javi forumašica koja ima nešto slično.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.