Sada je: 06 lip 2026, 01:34.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Plusic je napisao/la:Mahima, stvar je osobnih prioriteta i kombinacija.
neki ljudi si i sa manjim primanjima mogu priustiti vise.
Nemojmo opet generalizirati.

IINA je napisao/la:Odgovor može biti univerzalan, ali ne svima dostupan.

IINA je napisao/la:A
Zašto se ljudi nađu prozvani, povrijeđeni, manje roditelji????

Lora7 je napisao/la:a to hoće li netko tvrditi da je djetetu bolje u jaslicama il s čuvalicom,je primjenjivo samo na to dijete o kojem je riječ,ne nužno o ostalima...

bit će joj lijepo i zabavno i među djecom bez puno pažnje i uplitanja odrasle osobe.
a i razlika je 2,5 ili 1 g.
S tri prosječne hrv. plaće - mmi ja si ne možemo postaviti to pitanje - pa sam malo relativizirala topic.
Dakle, samo oni koji bez tri tisuće kunića - mogu udobno živjeti - mogu si postaviti to pitanje
Susjedin malim nij eupao zbog tog kriterija i sad ga u studenom moraju dati u privatne jaslice jer nemaju drugo rješenje. skorpionka je napisao/la:jer bi u Zg konkretno to znacilo sagraditi jos ovoliko objekata koliko ih sada ima. Bojim se da nema te Dobre Vile koja će to isfurati.

na moje inzistiranje je uredjeno djecje igraliste iza nase kuce, a da ne kazem da ih je niknulo jos nekoliko u kvartu. sjedi za vrat celnim ljudima kvarta i sve se to da srediti. eh da, i za igraliste se obrati i Zrinjevcu, oni su kod nas postavljali cak 4 nove sprave ovo proljece 
skorpionka je napisao/la:Ma strašno je što se od Zagreba napravilo. Sagrađena su cijela nova stambena naselja, koja ne prati ostala infrastruktura.

skorpionka je napisao/la:Šta ti misliš da se ljudi zbog čuvalice ne zakidaju na hrpi stvari. Koma mi je pročitati da si to priušte samo oni koji s tim izdatkom mogu udobno živjeti. To baš nije tako i to je poprilično bahata konstatacija. Ja poznam ljude koji se odriču puno toga a plaćaju čuvalicu. Sto ljudi, sto cudi, netko ce stisnuti negdje drugdje i platiti cuvalicu a netko ce tu lovu razvuci i izračunati koliko krpica za to moze kupiti svaki mjesec.

Dakle, samo oni koji bez tri tisuće kunića - mogu udobno živjeti - mogu si postaviti to pitanje.
...i rekla bih da je to slatka muka
Možda je tebi to "slatka muka" politički korektno rečeno, meni ne zvuči lijepo.Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.