Sada je: 06 lip 2026, 02:44.
Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Postao/la plavooka12 » 24 stu 2009, 08:27
do njenog skoro drugog rođendana koristili smo avent, ali su mi bile jako skupe (preko 50 kn/2 kom) pa sam kupila DM-ove Babylove, ali je svaku pregrizla za dva dana, pa sam nakon 10-ak pregrizenih opet kupila aventove, ali i njih je izgrizla

.
Do sada smo uvijek koristili silikonske, možda su od kaučuka bolje?
-

plavooka12
- Stalno sam tu

-
Postao/la Mrđi » 24 stu 2009, 09:18
a da izbacite dude? malecka ti vec ima 2 godine i mozda jos vise ne trebaju....
Samo se srcem dobro vidi, bitno je očima nevidljivo. (Mali Princ)
-

Mrđi
- mami me el Camino
-
Postao/la IINA » 24 stu 2009, 09:35
To ti je faza. I moja je par mjeseci obavezno odgrizla
vrh.
Ak je navikla na silikon, vjerojatno ti nebu ni htjela kaučuk, a razlike nema.
Probaj joj reć da ne grize, jer da ih više nema za kupiti. Dovoljno je mala da
prođe tak nekaj

------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
-

IINA
- Sveta krava
-
Postao/la Trini » 24 stu 2009, 11:18
To ti je faza. I moja je par mjeseci obavezno odgrizla vrh.

Oprostite meni neukoj, moji decki nisu nikad dudali pa mi je s Nikom to potpuna novost. Kaj se duda moze odgristi?

samo vrh? jao jao ... pa kaj ak joj se zaleti? moja obavezno zaspi s dudom, koju joj onda ja izvadim, pa si je ona po noci natrag vrati u usta, pa joj ja opet izvadim i tako u krug .....
-

Trini
- sv. Monika
-
Postao/la IINA » 24 stu 2009, 11:50
Grizu namjerno, u snu nema šanse da ju pregrizu.
Nije to tak lako. U biti ju zagrizu i onda čupaju van iz usta.
------------------------------
Odluka da postanete roditelj, značajna je! Morate prihvatiti da će Vam srce zauvijek živjeti izvan tijela!
-

IINA
- Sveta krava
-
Postao/la Nikam » 24 stu 2009, 13:08
Moja Nika ima dvije i pol godine i jos uvijek ima dudu obavezno za spavanje i kad je nervozna nista ne pomaze kao duda,nikakva uvjeravanja protiv ne pomazu....
plavooka 12-mi koristimo NUKOVE dude od rodenja i nikad ih nije pregrizla,a sogorica koristi DM-ove i isto nema problema,neznam ti sta reci ili ju probaj odviknuti kako ti cure kazu ili probaj Nukove,meni su super...
NAJLJEPSI OSMIJEH JE OSMIJEH VASEG DJETETA
-

Nikam
- Stalno sam tu

-
Postao/la plavooka12 » 25 stu 2009, 07:28
IINA je napisao/la:Probaj joj reć da ne grize, jer da ih više nema za kupiti. Dovoljno je mala da
prođe tak nekaj

ma to ne pali, zna točno gdje u DM-u stoje dude i ako nešto uzmemo onda moramo to platiti
mislim da ćemo dudu lagano izbaciti, neće ju više, možda i zato što je izgrižena pa joj to smeta. Još i bolje, bar se nećemo previše mučiti s odvikavanjem, valjda

-

plavooka12
- Stalno sam tu

-
Postao/la Suzana i Laura » 08 pro 2009, 20:58
plavooka12 je napisao/la:do njenog skoro drugog rođendana koristili smo avent, ali su mi bile jako skupe (preko 50 kn/2 kom) pa sam kupila DM-ove Babylove, ali je svaku pregrizla za dva dana, pa sam nakon 10-ak pregrizenih opet kupila aventove, ali i njih je izgrizla

.
Do sada smo uvijek koristili silikonske, možda su od kaučuka bolje?
ma riješi se dude
ja sam još super prošla sa varalicom. mala ju sama odbacila kad je imala godinu dana. davala sam joj ju samo kad je trbala ići spavat. a flašicu smo riješili na prijevaru. godinu i pol je bila stara. ona se ujutro probudila a ja flašicu sakrila. nema više flašice. tri puta tijekom tog dana je plakala i više nije tražila flašicu.

-
Suzana i Laura
- Samo sam naišla

-
Postao/la dora0205 » 16 pro 2009, 15:12
Maroje je ove dude od DM obavezno izmasakrirao; jedno 50 kom. Onda sam otkrila NUK-ove br.3 i super su....
-
dora0205
- Samo sam naišla

-
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.