Sada je: 13 ruj 2026, 17:08.

Cudna temperatura??

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

Cudna temperatura??

PostPostao/la MAJA Skopje » 23 stu 2009, 20:27

Jovan je bio bolestan prosle nedelje. Imao temperaturu do 38,5, vadili krv,crp, dali urin na analizu, sve je bilo normalno. Doktorica rekla da je ipak neka bakteriska infekcija i dala amoksicilin. Pili 10 dana. U cetvrtak smo zavrsili sa antibiotikom. Megjutim zadnjih dana i onih zadnjih kad je pio atb, javja se neka cudna temperatura od 37.1 do 37,2. I to ne konstanto nego odprilike u popodnevnim satima. Cudan mi je nekako u ocima i odma primetim da ima temperaturu. Dijagnoza je bila akutni tozilitis. Doktorica rekla da sacekamo par dana da vidimo kako ce se ponasati ako ne opet krv iz vene i da vidimo sedimentaciju. ???
Jel se desilo nekada ovako da imaju pritajenu temperaturu.?
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Cudna temperatura??

PostPostao/la alexandra » 23 stu 2009, 20:46

o da.
a najgore što ti mogu reć je da ste možda pili preslabi antibiotik.
nakon angina liječenih klavocinom nam se znalo dogoditi da nakon tjedan dana produžimo sa sumamedom. na žalost.
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la swenova mama » 23 stu 2009, 21:46

klavocin bas i nije neki ulra dobar ant za streptokok. A sto se tice te /ne/temperaturem to je stariji vukao proslo proljece dobrih dva mjeseca. :roll:
swenova mama
Sveta krava

PostPostao/la MAJA Skopje » 24 stu 2009, 18:17

Pa neznam sta da radim. Dal da cekam da prodje samo od sebe. Il da detetu vadim krv po 3 put ovog meseca, stvarno smo go izgnjavili stime. Mislila sam prvo da uradimo bris nosa i grla sad u petak. Pa da vidim jel ima nesto, pa onda da reagiram. ? Stvarno bezvezna situacija. On se super osjeca ide u skolu. Al kad mu pogledam oci i vidim odma znam da nije skroz OK. I odma toplomer u ruke. Da temperatura javja se u toku dana i nije konstantna. Recimo probudio se ujutro bila mu je normalno 36.6, pa kad je dosao iz skole bila 37.1, pa kad sam otisla na posao oko 2 nije je bilo, pa sad oko 5 popodne opet 37.1 i tako naizmenicno.
Swenki i sta se nakraju pokazalo kod Vas? Zasto je bila ta temperatura tako dugo?
MAJA Skopje
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.