...jel to dolje datum njegova rođenja?koliko on ima 5mj?Sada je: 16 ruj 2026, 17:25.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
...jel to dolje datum njegova rođenja?koliko on ima 5mj?

Diami je napisao/la:Ja bundevu dam uz povrće.

Ina66 je napisao/la:
kod nas je otprilke ovako:
- rano ujutro dojenje (to zna biti u 5, ali i u 7)
- oko 9h žitarice s jogurtom
- oko 12h voće
- oko 16h ručak
- oko 19.30-20h večera, nekad kuhana (tipa lešo blitva, rižot od bundeve, griz od pira), nekad jogurt sa žitaricama
popodnevnu marendu nemamo jer dosta kasno ručamo i onda mi otpadne večera. ako kojim slučajem ranije ruča, onda popodne dobije cca pola banane ili klementinu ili pola jabuke

eli je napisao/la:sigurno dobiva ukupno nešto preko pola litre i to je taman.

17.01.2009.

Rogue je napisao/la:ima netko savjet koji jogurt je najmanje kisel?
probala sam i zitarice i voce i kombinacije, ali nista, pojede 10 zlica i na svaku se stepe.
a svu drugu hranu uredno tamani.

Anika30 je napisao/la:acidofil od dukata

eli je napisao/la:i gledaj rok, što je svježiji to je manje kiseline.
Ina66 je napisao/la:eli je napisao/la:i gledaj rok, što je svježiji to je manje kiseline.
e, i ovo svakako
ja sam u početku sama pravila jogurt jer mi onda bude kremast i nimalo kiseo (moji to doma ne preferiraju pa ga napravim tu i tamo samo za sebe)
Ina66 je napisao/la:izmrviš ga u prah, kao dječji puder (možeš između dvije žlice ili ga ubaciš u vrećicu pa lazanjurom) i posipaš po guzi - opranoj i dobro osušenoj, bez mazanja kremama
17.01.2009.
Anika30 je napisao/la:Mogu li ga namrvit više i spremit?
Da li stavljati nakon svakog mijenjanja pelena?
Ina66 je napisao/la:ima - napraviš ga sama
http://www.roda.hr/tekstovi.php?TekstID ... &Show=2114
ja ne volim kisele jogurte i zato doma sama pravim. bit je u tome da mlijeko ne bude prevruće kad stavljaš jogurt i onda bude gust i kremast i ne-kiseo
edit: nemam mikrovalnu i kiselim ga tako da ga stavim u lonac, zagrijem mlijeko skoro do vrenja i pustim da se ohladi da bude toplo (ca 35-40 C). umiješam jogurt, poklopim tanjurom, stavim u ormarić i dobro obmotam stolnjakom. ujutro me čeka svježi jogurt kojega samo treba rashladiti
?

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.