, ma neću žuriti ali šta mogu ne ide mi u glavu da joj samo te tablete pomažu, nekako si još uvijek mislim ma sve je to pogreška, tolike tablete, ma možda može curka to sama savladati. Znam znam, samo se tješim, a utješna je i ova situacija sada

Sada je: 17 tra 2026, 16:11.
, ma neću žuriti ali šta mogu ne ide mi u glavu da joj samo te tablete pomažu, nekako si još uvijek mislim ma sve je to pogreška, tolike tablete, ma možda može curka to sama savladati. 

od svega, da sam previdjela nedavne postove

, ne piškimo više svako 15min., rjeđe piškim0o po noći.....

, evo prošlo godinu dana, trebalo nam je ali smo presretni !
Ali bilo bi dobro da vas vodi stručna osoba, jer ima uspona i padova.
i nama je promijenila lijek jer ja vise nemogu gledat onaj ditropan. sada je na emselexu. dok je na njemu dobro je , bez njega po starom
toliko lijekova u 21 kg

baš mi je žao, vjerujem da će doći i vaš dan. Ribica mala.

Dobri andjeo je napisao/la:nismoi nama je promijenila lijek jer ja vise nemogu gledat onaj ditropan. sada je na emselexu. dok je na njemu dobro je , bez njega po starom
![]()
doci ce i nase vrijeme, jednom...
najgore mi je sto to nije jedini lijek koji pije, jer ima i astmu pa je uz to i na koritkosteroidima konstantno i singulairu te ventolinutoliko lijekova u 21 kg
![]()
![]()
sopam ju s acidofilusom i kolostrumom samo da ju ojacam malo , i da lijekovi sto manje stete naprave..

korny je napisao/la:Zacka, ako imaš negdje fotku toga žičanog koji vam je opcija za kupnju, prilijepi ovdje da vidim kako bi se moglo s njim.

, sad su to barem dvije plahte po noci. Puno je veci problem sto cesto zapiske i deku, pa onda se i one peru vrlo, vrlo cesto.

da probam sa aparaticem?vidjela sam da ima zicni i bezicni i neki koji radi i neki koji nije tako dobar..dajte molim vas savjetujte da ne citam sve odpocetka...nemam snage ni vremena..

)
nadam se da ce dati rezultate. zacka kako je kod vas ?
)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.