Sada je: 06 lip 2026, 02:22.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

Mislim da ne treba praviti razliku veću od 5 godina
tanjabb je napisao/la:Najbolje vrijeme je kad se dogodi. A dogodi se svakome u drugo vrijeme. Eto.

tanjabb je napisao/la:Mislim da ne treba praviti razliku veću od 5 godina
Ne kuzim, zasto?![]()
Nekima je super imati jednu bebu iza druge, drugima je super imati 10 godina razlike. Zaista ne razumijem tu famu oko najbolje razlike. Najbolje vrijeme je kad se dogodi. A dogodi se svakome u drugo vrijeme. Eto.

).

Rodila M., razlika među njima je 2,2 god. i da me sad netko pita, rekla bih da je upravo to najsavršenija moguća razlika. Ali najsavršenija moguća - meni.
(iako nisam si nikako tako planirala
)

aqua je napisao/la:konačno me prošao onaj strah od prvog poroda, sad me samo muči to da ne znam odnosno kao da se bojim da ću drugo voljeti manje ili nešto slično jer sam sad 24 sata non stop s prvim

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.

17.01.2009.
Rogue je napisao/la:kako sad gledam na stvari idealna razlika mi je negdje 13-14 godina, dok se stariji ne osamostali dovoljno, prestanu ga zanimati roditelji i jos moze pripomoc
, ali ako to preživiš sve kasnije je čista idila. 
aqua je napisao/la:konačno me prošao onaj strah od prvog poroda, sad me samo muči to da ne znam odnosno kao da se bojim da ću drugo voljeti manje ili nešto slično jer sam sad 24 sata non stop s prvim

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.