A slijedeći tjedan i Filipu
A i Petrici našoj isto

Sada je: 22 svi 2026, 04:32.
Moderator/ica: nadicab
A slijedeći tjedan i Filipu

aina je napisao/la:Mi spali u onih 20% kod kojih cjepivo za kozice ne daje imunitet... da, Aina dobila kozice. I to skolski primjer prijenosa, prije 14dana imao bratic i sada dobili i ona i stariji brat. Dojencad valjda zasticena kroz mlijeko pa se ne bojimo za najmladega. Sada se samo nadam da ce radi cjepiva imati skros blagi oblik. Ali je premala da bi razumijela da se ne smije ceskati i vec je dvije ranice otvorila.

nadicab je napisao/la:inače, ostala sam šokiranama niskostima i gadostima na onom linku JL koji je neki tip pisao o djeci s pp
... postoji i neka druga vrsta hendikepiranosti ocito...

toliko je nerealan da me nisu ni malcice pogodili njegovi komentari...

aina je napisao/la:Mi spali u onih 20% kod kojih cjepivo za kozice ne daje imunitet... da, Aina dobila kozice. I to skolski primjer prijenosa, prije 14dana imao bratic i sada dobili i ona i stariji brat. Dojencad valjda zasticena kroz mlijeko pa se ne bojimo za najmladega. Sada se samo nadam da ce radi cjepiva imati skros blagi oblik. Ali je premala da bi razumijela da se ne smije ceskati i vec je dvije ranice otvorila.

onda sva sretna me gleda. zna ona sto radi, ali kako jos uvijek nista ne prica nemoze mi dati do znanja sto treba
). zovem MM, "Dragi, nesto te veselo ceka pod borem kada se vratis s posla, vidimo se za dva dana. ciao!" 

Doktorica (Reganica) je bila super - u biti smo isli na njegove slabosti (nocna pelena, ne skace, ne trci, gruba motorika mu je opcenito losija pa treba pomoc u svemu)... socijalka nam je bila rekla da imamo dobra primanja... pa sam rekla da ne trazim socijalnu pomoc i ponovila ono sve kaj i psihlogici...
)...
) ... i moram reci da je puno bolji nego prosle godine... radi grude... hoda po ugazenom snijegu, hoda po dubokom snijegu... zna se drzati na sanjkama... 2 × ga je B pogodio grudom u lice
bio se nadurio, ali nije bilo drame, drugi put je samo dosao do mene i rekao: mama, brisi me... i otisao mu onda vratiti... 

aina je napisao/la:Bas mi je drago! Sada znam se postaviti kada nas konacno pozovu na komisiju. A jel puni iznos ili umanjen radi vrtica? Nama je rekla da ako uspijemo dobiti da ce biti upola manje radi vrtica - 480kn.

neka vam je veselo kako i nama!
nasa 4 mala gubavca su lijepo skolski prenijeli i izredali se s najstarijeg na najmladeg
sreca je sto nitko nije imao bas teski slucaj. pozdrav i uzvijate svi

u zadnje vrijeme... ujutro ga budim (sad su kod bake na cuvanju obojica) a on: "pusti meeee, nisam gotov!"
(imala sam torbicu i malu jednu vrecicu) i ruke prema meni...

Dinkic je napisao/la:Najzalosnije mi je u svemu kad u objasnjenjima lijecnice skolske medicine kod koje smo bili na vjestacenju na moje komentare na njihov nalaz koji je bio pun pogreska (ni medicinski dio nisu prenijeli kako treba) napise pa sto se mi uzbudjujemo kad bude imao umjerenu metalnu onda ce mu oni sigurno dati i da se kao strpimo.
Prema mojim saznanjima (iz cijele RH) i stava MZSS (bitno im je funkcioniranje osobe, a ne dijagnoza) tko god je od DSa dobio invalidninu imali su nalaz koji je ili imao kombinaciju laka/umjerena ili cak samo umjerena. Stoga bez obzira kako je Domimama bilo vama na komisiji netko je negdje morao nesto slicno dodati da bi komisija mogla odobriti invalidninu. Mozda u samom nalazu i misljenu necete to bas vidjeti po dijagnozama. .

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.