Mama njonji, bili mm i ja polovinom 11 mjeseca kad su imali dodatne popuste jer je bila godisnjica otvorenja. Trzila sam u Sisciji plisana odijela, crno i tamno smedje, svako po 150kn (bio je ekstra popust 50%, inace su bila po 300kn). U Varteksu se nadje tu i tamo neki povoljni komad robe, al sad je i u gradu u Varteksu 50% na sve za cash pa se mozda vise isplati u gradu.
Mm je u Nike ducanu kupio odlicne tenisice po 250kn koje je prije 6 mj platio 650.
U Benetonu ponuda isto nije bila losa, to je ujedno i Sisley outlet. U Stifelkonigu mi se cinilo da ima zgodnih cipela. Mislim, uvijek trebaju jos jedne
Nisam dospjela uci u ducan XYZ, a poslije sam procitala da imaju Bata cipele i jos stosta.
Mi smo u nagradnoj igri dobili i poklon bonove u vrijednosti 2000kn, tako da nam se taj odlazak zaista isplatio

Ne znam jedino kako je sad obzirom na blagdansku shopping groznicu ali planiram otici sutra ili prekosutra jer imam jos 400kn tih bonova koje moram potrositi do Nove godine.
Koji je to ludo dobar osjecaj bio dobiti 2 soma kuna koje moras potrositi na krpice i suze