Sada je: 13 ruj 2026, 08:52.
Moderator/ica: nevenera

Krumpirić je napisao/la:ja sam skupila jedan bespelenaški savjet (bespelenaštvo ćemo malo trenirat ljeti, al ovo sam probala i super je!!!!): svako jutro oko 4-5 TOnka cendra, sva se uznemiri, ne plače, al je nervozna...pročitah na rodi da baš tada najčešće žele piškit i kakat i pelena im smeta...i stvarno, odnesem ju u wc, skinem i ona se ispiški straaaaaaaaaašno, a 2 puta se i pokakala

thalia je napisao/la:bespelenaštvo ćemo malo trenirat ljeti

17.01.2009.

Krumpirić je napisao/la:ja sam arkano tek sada skužila da mi HH nb imaju tu "rupu" za pupčić i Tonka je sada u njima ( i bambino mio zaštitnima)![]()
htjedo je slikat, riknula memorijska
, onda može u OS pelene.

An je napisao/la:Draga SrecicaTara - razumijemo da ti nisi koristila platnene pelene, ali ovdje nas zapravoto i ne zanima

thalia je napisao/la:ja sam imala HM od Hildegard s rode i bila sam prezadovoljna, bile su mu dobre od rođenja pa do godine dana
imale su mali otvor za pupčić, tj bile su prema dolje krojene, probat ću negdje naći sliku.
imali smo jedan flisani cover, ali u njemu mu je bilo vruće i dva od kamarisa pa smo te koristili.
često sam ga puštala samo u platnenoj na plahtici u dnevnom, na kauču. ne popiške baš puno kad se rode.
ma ne znam, ja sam oduševljena platnenima. nismo morali široko povijati, ništa. koristila sam samo pamučne do negdje 6, 7 mjeseci, tek onda pocketice i razne druge materijale, ali onda je bila zima pa sam ga rađe u to stavljala da mu nije zima.

home made iliti pelena tete šivalice.martina123 je napisao/la:dali ove kratica znaci:
HM - H&M ducani ?
ne, ne možeš te ali možeš u baby centru uzeti raceman ili bum genius.Da li to znaci da ih mogu nabaviti u Sloveniji ili?
martina123 je napisao/la:Te takoder, zanima me gdje mogu kupiti najobicnije platnene pelene (kao gaza) one nekrojene, kao sto su imale nase mame. To mi je super za presvlacenje i ostalo..

martina123 je napisao/la:Da li ih sije Naidine i kako mogu doci do nje?

- Mislim (silki) , kako si mogu pojednostaviti cijelu ovu pricu koju uopce ne razumijem, a voljela bi d ami je beba od rodenja pa makar do prve godine u tim HM pelenama.
- Da li su ove pelene dobre ili ne? Isto tako jel im cijena ok? Link: http://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-osta ... las-505149

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.