Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!
Pozdrav trudnice i mame. Imam jedno pitanje. Jučer po noći i danas podvečer sam već 2-3 puta osjetila kratkotrajnu oštru probadajuću bol u području vagine tj. od negdje polovice puta od pupka do vagine prema dolje. Sad sam u 36 tjednu trudnoće i zanima me da li je to samo rezultat širenja ili ne? Upala mjehura 100% nije, a trudove nemam. Molim Vas za iskustva!
Ja sam posljednja 3 mjeseca trudnoće imala takvu bol. I mislim da je to normalno. Plod ti pritišće kosti, one se šire i tako pripremaju za porod. Potpuno prirodna stvar.
Meni je beba bila jako nisko, imala sam takve bolove par puta, moja ginićka je rekla da je to zato što je beba nisko. S obzirom da si ti sada u 36om tjednu, i tvoja se beba spušta, kosti ti se šire i pritišće te, pa to uzrokuje bol. Nebi trebalo biti ništa strašno, ali ako si nesigurna obrati se doktorici koja vodi tvoju trudnoću.
Cure jel neka od vas ostela trudna pomoću potpomognute oplodnje? Ja sam trudna skoro 4 tjedna i povremeno me probadaju jajnici, bila sam kod ginkića prije 2 dana, kaže da su još veliki od stimulacije menopurom. Jel ima neko sličnih iskustava?
Tigger beba se spušta i širi si put. JA nisam ništa osjećala jer mi je trbuh bio visoko ali znam puno žena koje su osjećale pritiske dolje raznih intenziteta neko vrijeme prije poroda.