Sada je: 29 kol 2026, 21:30.
Moderator/ica: Diami

Crazy Daisy je napisao/la:a zašto protiv, zato što nisi prvorotkinja i vjerojatno možeš roditi sasvim lijepo bez rezanja i pucanja. sretno
) (sorry na grezim izraazima i asocijacima ali mi ovdje možemo tako, pa sve smo isto prošle zar ne?
)

Meni je sve to o čemu pričate nepoznato.Moja beba je bila u krevetiću do moga,hranila sam ga kad bi zaplakao,čak bi ga i sama presvukla,a mlijeko mi je nadošlo tek treći dan.niko mi ništa nije govorio da se trebam izmuzati ,samo su mi sestre u jutarnjoj viziti pipale grudi i govorile "meke"
zato je satima sisao a ja nisam imala pojma da mlijeka nema dovoljno.ali za drugi put ću znati.

). znam da sam onda i bila u nesvjesti jer me babica nakon poroda cekala da otvorim oci i uzmem bebu pa sam ja rekla "cekaj da dodjem k sebi". znaci nisam stigla nista rec o pupkovini i sl. 

I sve skupa ,odlično sam prošla,došla u 3 na kontrolu bez bolova,otvorena 1 prst,priprema ,drip,porodila se u 7,30.Imala sam tešku trudnoću pa mi je samo bilo stalo da se što prije riješim.I opet bih se isto tako porodila.I da,puno mi je značilo što sam u svako doba mogla da računam na svog dr.
.
Ti si probala oba načina?eli je napisao/la:lakše je preboliti prirodno pucanje.
rusulica je napisao/la:Ti si probala oba načina?eli je napisao/la:lakše je preboliti prirodno pucanje.

rusulica je napisao/la:Ti si probala oba načina?eli je napisao/la:lakše je preboliti prirodno pucanje.

Ne kužim zar vi želite kuhati ručak, čistiti itd prvi dan po izlasku iz bolnice....pa dajte se odmorite bar dok beba spava - zaslužile smo to zar ne.
. Svatko ima svoj stav a ja bih bila mirnija da oko toga ne moram brinuti pri porodu, na oporavak ću misliti kad dođe na red.bolilo me i nisam sjedila mjesec dana ali izdrži se

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.