Sada je: 13 srp 2026, 11:18.

Zavod za transfuzijsku medicinu

Informacije i razmjena iskustava vezanih uz trudnoću, rodilišta, porod, priprema za dolazak novorođenčeta. Trudnice, pridružite se i svakodnevnom ugodnom čavrljanju na svom generacijskom topicu!

Moderator/ica: Diami

Zavod za transfuzijsku medicinu

PostPostao/la lilly » 27 pro 2009, 23:05

Treba mi friska info od koliko ujutro primaju pacijente za vadjenje krvi.
Morala bih to cim ranije obavit da stignem na posao.

Na stranici pise da rade od 7:30, al nekak mi se cini da kad sam prosli put bila nisu radili tako rano :dunno

I zanima me da li mi uputnica koja je izdana 4.12. vrijedi jos i 4.1., u slucaju da ne stignem to obavit ovaj tjedan :mrgreen: .
lilly
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Zavod za transfuzijsku medicinu

PostPostao/la MON » 27 pro 2009, 23:09

Uputnica vrijedi mjesec dana, pa se nadam da te neće zezati..e sad, frišku informaciju o radnom vremenu s mjesta događaja nemam, ali se nadam da ima netko :dada
MON
Intelektualni snob

PostPostao/la mamuška » 28 pro 2009, 00:25

mislim da je od 7 ili 7:30
mamuška
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la magdalenaa » 08 stu 2010, 10:05

evo ja sam bila prije 2 tj,na vađenju krvi ,rade od 8 trudnice imaju prednost ja čim sam došla bilo je punoooo ljudi i jedna gospođa je vidjela da imam trudničku knjižicu i odmah mi rekla da uđem a drugakoja nije skužila da sam trudna me odmah napala da,kako ja mlada mislim ući preko reda,ja sam ju zbunjeno pogledala i rekla ok ako želite izvolite prvi al onda je gosp,koja se zazuzela za mene se izderala na ovu drrugu ,ka ja sam trudnica ,ja moram prva ući ,,,,,,tako da je najbolje doći i odmah se razmahati tr,knjižicom ahahhhha a i med,sestre izađu van i znaju pitati jel ima koja trudnica da čeka i odmah te prime...tako da nemoraš čekati :kima
što ćeš brže -to ćeš sporijeeeeeeeeeee
magdalenaa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Trudnoća i porod

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.