Sada je: 22 srp 2026, 12:58.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

ali drugi put sam to prosla i zbilja mi se cini da je tako.
moj mali je isto alergičan na kravlje mlijeko i čim pojedem nešto mliječno (osim jogurta) on se cijeli ospe po licu, sad sam za božić jela neke kolače kojima su kreme bile od mlijeka i baaam, opet, sad smo na odvikavanju kao i ti, vedi
a sva adaptirana mlijeka su ipak sintetski derivati na bazi kravljeg mlijeka i ne sadrže u sebi sve one sastojke (enzime) za lakšu probavu kao majčino.
tj. jabuke, kruške (banane ne zbog zatvora, kiwi ne zbog koštica i kiseline, agrume isto ne, grožđe ne zbog šećera)... ma, najbolje probati postupno uvoditi voćku po voćku pa ćeš vidjeti... ja uredno sad jedem agrume nakon tri mjeseca jer R nije imao problema sa stolicom
boysmama je napisao/la:ina, točno je to, ne znam koliko jedeš zeleno (ja jedem često), ali kad budeš jela, obrati pažnju, uvjerit ćeš se! a na to su mi obratile pažnju i pedica i patronažna čim smo došli doma iz bolnice jer je vidila da spremam blitvu pa mi je savjetovala da ne bi bilo dobro prvo vrijeme jer bi ona htjela kontrolirati boju stolice, a ovako ne može... očito tu veliku količinu klorofila organizam ne uspije razgraditi pa se nađe u kakici.

i da je i to bolje nego AD mlijeko, to se apsolutno slažem, ali nitko nije ni spominjao da se treba odreći dojenja, samo pripaziti malo što se jede i istraživati reakcije svoga dijeteta probavanjem i uvođenjem jedne po jedne namirnice polako u prehranupitala bi ja njih kad ti se dijete kompletno ospe ili ima strahovite konvulzije da li ćeš jesti i piti kako ti se svidi sve i svašta
do kraja iskapiti (120ml). I zbog toga sam jako
.
Mini Me je napisao/la:za vodu je rekla da ne smijem puno piti, da ne bi razvodnila mlijeko!!!????:

MAJKO MILA je napisao/la:Mini Me je napisao/la:za vodu je rekla da ne smijem puno piti, da ne bi razvodnila mlijeko!!!????:
pa da umjesto 3,5 mm imaš mlijeko od 1,7mm

MAJKO MILA je napisao/la:pa da umjesto 3,5 mm imaš mlijeko od 1,7mm

samo da se predbilježim jer i mene zanima.

jako puno jela tjestenine i krumpira i da sam pila puno piva

silki je napisao/la:za početak opleti po juhava, mesu, krumpiru i tjestenini a ostalo kao kad uvodiš dohranu. izbjegavaj jake alergene, mahunarke, citruse. ono što inače tebe napuhuje izbjegavaj.
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.