Tanja77, vi ste sada stvarno blizu cilja i to je najvaznije, a ne mogu niti zamisliti kroz sto si sve prosla

.
Sreca u nesreci je da smo mi zavrsili u zaraznoj i tamo radili ponovni uzv glave i na temelju toga na vrijeme poceli
s vjezbama. Inace po uzv glave iz rodilista (Petrova), nebi mi jos uvijek vjezbali i sad bi se valjda nasli u slicnoj
situaciji kao i vi sa 6-7 mjeseci. Oni su meni u rodilistu za krvarenje 2. stupnja i ishemiju rekli da je sve u redu
i da ne trebam brinuti, stvarno da nekog strpas u top!
Ja se jos nadam da mi necemo trebati traziti produzeni porodilni, no odlucit cu jos kad bude imao 9 mjeseci.
Za sada ne razmisljam o tome, samo sam se pretvorila u uho i slusam vas
Jucer se vise nije dizao u cetveronozni, valjda je zakljucio da mu nejde kako je on zamislio i sad je malo odustao.
Zato je nozni palac stalno u ustima, smjesan je, doji i onda malo svoj palac, malo moju cicu
Antihistaminik kaze dr opce prakse da ne smijem ni jedan, no pitat cu jos pedijatricu, ona mi je tu relevantnija jer
joj vjerujem i sigurno se vise puta nasla u situaciji da treba djetetu mladjem od godine dana prepisati tako nesto.
Jos jedna noc je iza mene, stvarno sam si napravila tablicu i krizam dane
A kremicu s kortikosteroidima imam, neku najblazu varijantu, ali ne mogu sve doseci s kremom

Izumila sam sama i neke stapice od leda jer mi led ublazi svrab, u plasticnoj vrecici zaledim vodu u obliku stapica i
onda si s time pomognem, to za sada najbolje djeluje

.
A roka, bome si stroga

. Ma ima tu sigurno dosta i psihosomatike, tako da moze biti da je vezano s vjezbanjem.
Bila sam jednom davno na autogenom treningu pa sam sada i to izvukla iz rukava, valjda ce sve to skupa pomoci.
A od vjezbanja vidim nece biti nista dok ne skinem gips. Jucer ga je mm vjezbao 10 minuta uz utakmicu,
a kad je moja mama krenula, sva se iznerviram kad vidim greske koje radi, a ne mogu joj pokazati kako treba.
Ako s njima uspije kvalitetno odvjezbati pola sata dnevno bit ce super, pa jos 2x tjedno s K, tjesi me jedino sto
je inace dobar, mada mi naravno nije draga ta pauza, ali sta cu.