Sada je: 22 srp 2026, 11:10.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

olja je napisao/la:Fora je što u toj dobi ta magična riječ "NE" obično ne djeluje

olja je napisao/la:jer su i oni, kad bi ispalili na zivce, udarali njega
17.01.2009.

). Pa mu kasnije neces reci "ne mozes dobiti slatkis" vec "mozes dobiti slatkis nakon rucka"

I kasnije, vidjeces kako djeca mnogo bolje reagiraju na DA nego na NE (kao i odrasli, btw). Pa mu kasnije neces reci "ne mozes dobiti slatkis" vec "mozes dobiti slatkis nakon rucka"

Viva42 je napisao/la:A trebali ste i kad je bio manji govoriti da je to ružno i da se ne smije.

Krumpirić je napisao/la:ovdje mislim da se rouge zeza
17.01.2009.

mamuška je napisao/la:Viva42 je napisao/la:A trebali ste i kad je bio manji govoriti da je to ružno i da se ne smije.
ne kužim koje bi to vrijeme bilo????to je sad počeo raditi a ne s 3mj
KAd je bio manji, bilo nam je smješno kako je udarao i smijao se, ali bome sad više nije smješno jer je sve veći i sve jače udara,

Je,je smireno, strpljivo, bez smijanja.... moš mislit![]()
i dozvoli mi rogue da kažem nisu oni prefrigani oni su razmaženi
cakorka je napisao/la:I ja mislim da mu je to neka faza,moja je imala fazu cupanja moje kose,srecom proslo je ali sad ima drugu stavljanje prstica u sve otvore na mom licu.
mogu misliti kak ti je super ta faza!

IvaV je napisao/la:i dozvoli mi rogue da kažem nisu oni prefrigani oni su razmaženi
sa ovim se uopce ne slazem. nisu ni prefrigani ni razmazeni, vec su radoznali i recimo nestasni. Istrazuju i stiscu gumbice, pa kad koji gumbic izazove zeljenu reakciju, onda udare po njemu i stiscu li ga stiscu.
.

, da sam dosta impulzivna, jaaako lako planem. Al sam se kulirala, kulirala i kulirala.... ufff kako je to teško
probao me jednom zveknut, rekla sam mirno "ne" (normalnom intonacijom) on je odustao i nastavili smo se igrati.

, ali dobro...
to je sve normalno i puno djece kroz to prolazi. proci ce. znam kako je sa kuliranjem, al nauci se i to.
i teze sam ju prihvatila od udaraca.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.