Sada je: 11 lip 2026, 04:47.
Moderator/ica: nadicab

tin se sprema za četvoronožni (to nisam ni skužila)
, a ja mislim da do sjedenja imamo jos ohoho,
. Ja bi rekla da ce to kod Tome biti prije za 2-3 mjeseca.
.
Drago mi je da je kod vas sve tako dobro završilo , pozdrav vrijednoj mamibini.

tin se na trbuhu zna namjestiti tako da prednjim dijelom leži a stražnji dio se digne na koljena i ostane tako, guzom u zraku dok leži na koljenima. ili s druge strane, zna se rukicama dignuti skroz do kukova, cijeli trup, to sve je napravio na pregledu i onda je to dr rekla, kao da treba još se koordinirat.
. Vjezbate li vi sada okret t/l? Da nebi propuzali prije okreta kao vas imenjak ...
MaminMacak je napisao/la:to je ipak nezgodan propust fizioterapeuta

.
.Probaj rotacije na krevetu, ali probaj koju i na podu, uz umjereno cendranje, da mu se ne zamjeri potpuno.Lovi ako malaksa od puzanja pa legne potrbuške, pa okreći.

svaka čast terapeutu na živcima, pjevala mu je i sve. A ja sad proucavam svog i bogami se cijelo jutro okrece na jednu stranu (t/l, l/t radi u obje), bome sam ga i ja jutros zavrtila barem 10 puta, promatrat cu i dalje sto radi spontano, kad ga motiviram moze u obje.
I da, presao se onako s visine okretati.
Meni je bitno samo da su palčevi vani, a tako se ona ljuti već mjesecima...
. Tako i ja, svaki put kad zaspe prekontroliram gdje su palcevi
. Razmisljala sam si da pocnem pisati u tablicu, no odokativno mi se cini da mu jos uvijek svaki drugi put jedan palac bude skvrcen unutra, sakica ni ne mora biti nuzno zatvorena. Znaci sad smo negdje na 75%. Dragi Lastane, jesam li ja luda?
Mene ljudi ( kad dođu gosti pa ga drže) gledaju kao da sam manijak. Non stop mu otvaram šake vadim palčeve....kaos.

Evo moj se probudio i iskljucuje babyphone iz struje, jurim!!!!!!
nevenera je napisao/la:ja pišem. koliko se puta okrenuo, koliko sam vježbala i što, što ide bolje.... imam bilježnicu

Babysense u kindaču

Nemoj se živcirati, i želim ti brzo ozdravljenje.

.
Lagano sam paranoična...o Bože kao da idemo na suđenje....
a mislila sam da ću sa drugim djetetom to izbjeći.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.