Sada je: 01 svi 2026, 15:50.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

.budi se oko 6 i 30,nekad mu se zalomi i do 7 i 30.onda tek oko 14 i spava do 17.dok je cikio popodne bi spavao sa mnom na veliki krevet,a od kad smo na boci isključivo spava u svom krevetiću.ja sam jedna od onih koje se protive zajedničkom spavanju. 

ja sam jedna od onih koje se protive zajedničkom spavanju

swenova mama je napisao/la:ja sam jedna od onih koje se protive zajedničkom spavanju
mozes se protiviti koliko hoces, kad ti dijete napuni dvije godine i kad se ogradica krevetica makne, pa samo pocne dolaziti iz noci u noc, vidjet cemo hoces li revidirati stav
mislim da ovo treba ici na stojbe.

Doći će vrijeme kad nas neće ni htketi zagrliti a kamoli spavati s nama, pa ja koji put i iz svojeg gušta koristim situaciju.
Malena želi spavati samo u svom krevetiću , zna reći Peta sama pava. Ukratko , osluškujemo njihove potrebe i ravnamo se prema njima.

Trini je napisao/la: Moji sinovi, cak ni ovaj mladji, desetogodisnjak, sad ne bi dosao ni da mu platimo. Sad ih pere faza da ne bi ni sa kim dijelili ni sobu, a kamoli krevet.

.
, samo kaj par puta stvarno nisam više mogla, pa smo ga vračali u kindač...i sad mi je lakše kad je u kindaču, puno više se odmorim i naspavam, ali zato nam ostaje uspavljivanje kad me zagrli sve snage , ili šćepa za uši i ne pušta dok ne zaspi čvrsto čvrsto.... 

bit će bolje kad ti prođe pms i s vremenom ćeš ili prihvatiti činjenicu da neće u svoj krevet ili će on popustiti i naviknuti se da mu je tamo najbolje... sredit će se stvari s vremenom, vidit ćešmamaDEA je napisao/la: osim šta spava s nama, inzistira da s njim netko legne dok ne zaspe. kao kad je bio na cici. nekad mi se hoće, ali uglavnom ludim zbog toga. ludim!
........ja više ne znam šta da radimo jer osim šta se svako malo pitam-do kada dragi bože?, ne mogu se naspavati jer je velk i smeta mi, gura me, budi me nekoliko puta, udara nas oboje itd. itd.itd. ukratko-tu sam skroz izgubila kriterij i ne znam šta da napravim.

mamaDEA je napisao/la:možda netko nije shvatio/vidio/znao, ali moj jakov ima uskoro 7 godina!

mamaDEA je napisao/la:krumpi, to već predugo traje.
i mala svinja se jutros probudi i veli kak se super naspavao i jel mogu malo s njim leći (samo minutu!) da se malo ušuška
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.