Sada je: 31 srp 2026, 01:06.
Moderator/ica: medo14

nama je škola na 5-10 min pješke,

Hocu reci da vrijeme provedeno u autu nije nuzno minus. To moze biti vrlo kvalitetno provedeno obiteljsko druzenje.

adea je napisao/la: Samo mi bude zao onog slobodnog lutanja kakvo smo mi imali nakon skole. Napises zadacu i vani si do mraka. To ce s skolom u gradu biti stvarno nemoguce. ....

Ja to svojoj djeci ne bih zamjenila za vožnju u autu kakva god škola bila, pa ni okolina u kojoj ćeš jednog dana raditi nije izabrana samo za nas sa najkulturnijim ljudima.... E sad kako tko voli.........

....

IINA je napisao/la:Ovakvu djecu i takve situacije nećeš izbjeći
vozanjem djeteta u kvart koji ne poznaješ i
tako se tješiti, možda tamo toga nema...jer
to je svakodnevica. Svuda, na žalost.
Izuzetak su neke seoske sredine.

Hocu reci da vrijeme provedeno u autu nije nuzno minus. To moze biti vrlo kvalitetno provedeno obiteljsko druzenje.

).
.

E sad mi smo bile blizu a kako je s prijateljima u školi kad nisu blizu ja nemam iskustva.........

zajecka je napisao/la:Pa koji je to kvart ? ja nisam bila u kontaktu sa takvom djecom u parku ili možda nisam čula ?!
Ne moraš odgovoriti......Ja ću reći da smo mi Dubrava ali nekako ona malo bolja strana osim jedne znakovite ulice. Ali na sreću kako smo dnevni boravak sva ta djeca iz takvih znakovitih ulica idu u drugi razred jer pretpostavljam majke ne rade..........tako da sam ja jako zadovoljna učenicima u nj. razredu, kulturni su koliko i dr. djeca u današnje vrijeme (nikad ne znamo kako se ponašaju kad nisu u našoj blizini). Nema prljavaca. Svi su itekako dobro obučeni
![]()
ako to išta znači........
A kad smo kod toga već ja sam išla u razred sa toliko cigića i "šiptara" i nitko nije utjecao na mene. Čak dapače većina je završila fakultete od ove ostale zagrebačke djece....ili dobre srednje škole.............i malo mi je prenapuhano to npr. s Dubravom, osim što sam i ja ponekad u čudu ali sa onom donjom stranom.............koja i nije tako urbana.........

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.