Sada je: 11 lip 2026, 04:46.
Moderator/ica: medo14

, on je drugi razured i već imam problem jer bi on ostao poslje škole s prijateljima igrati se kod škole, išao bio na njihovo brdo na sanjkanje itd. mi do tamo imamo 20 min. što nije puno ali nije ni malo, ako tome dodaš moje radno vrijeme, njegove aktivnosti, postaje sve kompliciranije.adea je napisao/la:Dakle, one za koje sam cula da su dobre su SSKranjčević, Varšavska, Jabukovac...
Možda bi prednost Varšavske bila blizina tramvajske stanice.
Ali otvorena sam za sve preporuke....

1. prvo biraj skolu koja je na dobrom glasu
2. unutar te skole biraj najbolju od uciteljica

, ali sjećam se da si ti još tamo negdje pred 1,5 godinu pisala da ti je dijete predškolac i postavila istu dilemu - ići u drugi kvart ili ne. Dobila si već tamo odgovore slične ovima
Da li si odgodila upis? Iz onog topica sam stekla dojam da si već odlučila da ti dijete ide u neku od škola u strogom centru.

palunkica je napisao/la:Žena je rekla da ne vozi. Vozi NjM. Što dodatno komplicira stvari

Ako mu svaki slobodan trenutak biva isplaniran u odnosu na moje vrijeme, vrijeme ostalih, dovozenje i odvozenje, ne ostavljam mu mogucnosti za inicijativu i samostalne odluke.
adea je napisao/la:Nije isao u vrtic u kvartu, vec malo dalje, gdje smo ga uspjeli upisati.

Kolegica s faksa radila je u Varšavskoj.
Više ne radi...
Kvaliteta obrazovanja jako će ti ovisiti o učiteljici.
A njih ima svuda svakakvih.
Ja zaista ne kužim di ti to živiš, al ovako, bolja ti je škola
u Ivaniću, nego Varšavska.

I kakti na dobrom glasu.

adea je napisao/la:Nije isao u vrtic u kvartu, vec malo dalje, gdje smo ga uspjeli upisati.

A ne znam kako da to objasnim.
Zelim da mi moze reci:
- Mama, ja bih s Ivanom na sladoled. Mogu?
- Mozes, sine, kad se vratis kuci?
- Vratim se do sedam, dobro?
- Ok sine, nemoj kasniti.
Kuzis sto mislim? Ako mu "frend Ivan" zivi na drugom dijelu grada taj razgovor mora ici:
- Mama, ja bih isao kod Ivana.
- Gledaj sine, ja sad moram ......., pa moze evo sutra nakon sto ......
- Ok, tako cu mu reci ako ce i on tada moci.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.