Sada je: 11 lip 2026, 03:25.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

Arkana10 je napisao/la:help!
kupila sam amarant, iz organskog uzgoja, problem - Nizozemski, t.j. sve pise na nizozemskog. kako ga skuhati, dali da ga namocim preko noc?
*
nasla sam batat u supermarketu, kako nisam do sad kupovala na cime da pazim?
*
nisam nasla hipp kasicu samo mrkva. ima frutekova ali ima i rizino brasno i vit.C

jel to ide tako?????

ne znam kako mi je to promaknulo. zasad sumnjamo. no moram vidjeti.
rekla mi je pedijatrica da mu je ne dajem do ponedjeljka i onda da dam pa ćemo vidjeti. naime jučer je jeo jabuku u kombinaciji i opet se pojavilo
nudim i neće) već čeka kašicu. traži sisati oko 3 h nakon obroka. zanima me mogu li mu za 2 tjedna tj tjedan prije nego odem na posao uvesti i taj drugi obrok (s dohranom smo počeli s 6,5 mj a on će tad imati 7 mj i 3 tj).tad drugi obrok sam mu mislila dati oko 12. ujutro bi bilo voće a to bi bile žitarice. zanima me i koje količine da mu dam? mislila sam možda da ta prva voćna bude 120g, a ova druga 150 npr. ne bih ga htjela toviti. a nemam pojma koliko će biti od prve sit a koliko od druge.naime, ja dolazim s posla oko 14,30 i tad bih htjela da sisa (ne odmah možda već tu negdje) a ne da se tad moram izdajati. zasad je dakle s 190g sit oko 3h.
Što se tiče predloženog rasporeda meni se čini ok, taman bi mogao opet ogladniti kad dođeš doma da se fino napije tvog mlijeka. Za količine će ti iskusnije cure reći, al vjerujem da je to to beba isto različito i da i tu treba pratiti što bebi paše.
skužila sam samo da ako mi počne raditi face da nije to da je sit i da neće nego da mu je grlo suho i da je žedan. pa mu dam da se napije i nastavi jesti.

zna da kuham i neće ciku (da, nećenudim i neće) već čeka kašicu

, ali ne stopam, niti znam koliko je T pojeo

pričekaj par dana pa opet.Ina66 je napisao/la:napravi pauzu par dana pa kreni opet polako

. Onda se fino napapa, pa jos cika, ma divota.

sav je ostao sokiran, brze bolje sve pljunio van i opalio se na kraju smijati.
MaminMacak je napisao/la:I mi sad sve novo sto probamo mjesamo odmah drugi dan sa amarantom ili prosom da bude obrok.
Prvi dan mu dam samo 2 zlice prije pravog obroka pa to ne mjesam ni sa cim.
Moje dijete se navuklo na dohranu, u 1,5 mjesec se zdebljalo 1,3 kg i sad ima preko 10 kg
A vec se u pola 11 buni da gdje je rucak. Onda se fino napapa, pa jos cika, ma divota.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.