Sada je: 16 ruj 2026, 00:54.

jedva čekam da se probudi pa u inspekciju

boysmama je napisao/la:Iina,
ma, zvala sam pedicu već prvi dan pa mi je rekla da ne dolazim nego kad ih izbije više, da je opet nazovem pa će mi telefonski reći upute, da ne dolazim u čekaonicu jer je zarazan, ali brijem da ću ipak otići ako mu ne izbije još toga

boysmama je napisao/la:ma, zvala sam pedicu već prvi dan pa mi je rekla da ne dolazim nego kad ih izbije više, da je opet nazovem pa će mi telefonski reći upute, da ne dolazim u čekaonicu jer je zarazan, ali brijem da ću ipak otići ako mu ne izbije još toga

ali ipak, volvo, hvala na savjetuboysmama je napisao/la:opet ja, ovaj put prijavljujem vk za mlađeg sina koji ih je dobio od brace i koji ima samo 4 mjeseca... dakle, ona teorija da bebe do 6 mjeseci imaju nasljedan imunitet od majke (ako ih je ona prebolila) kod nas pada u vodu... zasada nije ništa strašno i nema temp. kao ni velik broj točkica, ali vidit ćemo kako će do kraja biti... pedica nije preporučila hm iz razloga što jako isušuje kožu, a bebice inače imaju osjetljivu i suhu kožu (pogotovo R koji ima ND), već samo mazanje pruriced uriage gelom i brzo tuširanje, ali ne svaki dan... javim kako je prošlo

)

Al sad mu je više-manje ok.

IINA je napisao/la:Najmanje deset dana od pojave bolesti.![]()
Ali bolje ih je ostaviti duže, jer koze jako jako sruše imunitet
i često se na njih nalijepi neka grdobina, često streptokok.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.