Sada je: 11 lip 2026, 03:25.
Moderator/ica: nadicab

bit će bolje. mislim da je to kod nje neko trenutno stanje i da će brzo proći. 
i naravno da čim smo usli u sobicu malac je zaspao. Iz bočice je povuko tri gutljaja i zakrmio. Nisam ga ni spuštala ni dizala. Držala sam ga na rukama. Probudio se tek na zadnjem blicu svjetla i to urlajuči ali taman je pretraga bila gotova. i najvažnije od svega EEG JE UREDAN
za njegovu dob. Moramo ponoviti za 6 mjeseci.
nemam riječi osim da mi je stvarno teško zbog vašeg trenutnog stanja i totalno suosjećam s tobom.

.

za Tinov dobar EEG i sve ostalo, a ostalim curama i malim vjezbacima 

. Kao bebica je isto spavao i do 7-8 sati u komadu, kad se samo sjetim 

za tinov EEG!
da i ja malo za te hopšem.

I onda mene netko pita zakaj sam živčana!
i stalno nekaj zanovjetam po kući 

. Ajde super, bas mi je drago, neka cura uziva u cetveronoznom! I ti skupa s njom.

.No dobro, glavno da smo mi na sve četiri. Brinu me malo te ruke, da li će se htjeti sama podizati, kada nauči puzati. Njoj fali plivanje, koje ona nije radila a nismo ga niti vježbali. Zato ja i nisam pobornik preskakanja pojedinih faza u razvoju,( kod djece s motoričkim problemima) i slažem se da pojedine stadije treba ispeglati do što većeg savršenstva, jer nikad ne znaš kada će ti greška isplivati u nekoj kompliciranijoj motoričkoj aktivnosti. I onda se mučiš da to ispraviš.Možeš imati sreću pa da sve prođe dobro, ali i zapeti pa se mjesecima mučiti.

UNA&TIN je napisao/la:Roka, ti si ko mali kompjuter
Nadam se i šaljem vam vibrice da Jovan ipak nauči trčati.Normalno je da se uvijek želi postići još više nego dijete može trenutno.Ali pitam ja jednom doktora kada je išao u Skopje, jel ide kod Jovana, kaže on da ne ide, pa Jovan je dobar
.Samo ti njega tjeraj da on potrči, ako i ne uspije začas će vrijeme proći, a kad počne cure šarmirati, ma neće mu trebati više trčanje i skrivača i žmirke.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.