Naša svaki odmor, mali ili veliki ode u zbornicu. Meni se nekako čini da to ne bi trebala jer klincima pod odmorom svašta padne na pamet ako su bez nadzora.
kako je kod vas?
Sada je: 30 srp 2026, 01:00.
Moderator/ica: medo14

Ne znam kako bi se to riješilo da bude mir u razredu a i da učiteljica ima svojih 5 minuta.

. nije bas istina
ali zasad prolazi. mislim, zaista postoji videonadzor i zaista je postavljen ove zime u skoli, no, samo na dvoristu i hodnicima. i moram priznati da su svi klinci na skoli opcenito bolji pod odmorima otkad postoji ta prica.
tako da roditelji nepristojnost i ludiranje vlastite djece prestanu opravdavati njihovim "sitnim" godinama ili muškim spolom ili nadprosječnom inteligencijom koja ih koči u socijalizaciji

Po mom mišljenju učiteljica ne bi trebala izaći pod odmorom, ne može se djecu nakon vrtića i 100% pažnje cijelo vrijeme ostaviti da rade što hoće pod odmorom.

eli je napisao/la:tako da roditelji nepristojnost i ludiranje vlastite djece prestanu opravdavati njihovim "sitnim" godinama ili muškim spolom ili nadprosječnom inteligencijom koja ih koči u socijalizaciji.![]()

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 30 gostiju.