Sada je: 05 kol 2026, 01:53.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Transaction Blocked
Unfortunately, this seller has decided that you are not permitted to bid on their listings. You may contact the seller via the Ask Seller Questions feature if you want additional details.
Please note: You may not use other eBay accounts to bid on this seller's listings. Doing so may result in your indefinite suspension from eBay.
ring je napisao/la:Neki su se domislili i naručivati na poštanski pretinac u sloveniju pa podići i ušetati u hr po kriteriju od 1000 kn. Na sve iznad 160 kn mogu dodati 15% carine + 23% pdv.
dazd kako si skužila lažne timberland, ja pratim već neko vrijeme jedan BNWT par.

kimama1 je napisao/la:Došla sam prijaviti negativno iskustvo.
Vidjela sam neke zgodne čarape, cijena mi je odgovarala iako je šiping bio malo previsok. pa sam vidjela još jedne zgodne, htjela naručiti oba para i poslala selleru poruku da mi odgovori na koji se način obračunava šiping za više proizvoda. Jako ljubazno mi je odgovorio, da ću platiti nešto niži šiping ako naručim oba para.
I odlučim ja, fino stisnem buy now, i pojavi mi se ovoTransaction Blocked
Unfortunately, this seller has decided that you are not permitted to bid on their listings. You may contact the seller via the Ask Seller Questions feature if you want additional details.
Please note: You may not use other eBay accounts to bid on this seller's listings. Doing so may result in your indefinite suspension from eBay.
Šokirala sam se. Dakle frajer mi fino odgovori i onda me blokira![]()
Ili je skužio da neće profitirat koliko je mislio, odnosno skužio je da mu se ne isplati slati (? to je trebao misliti prije, njegov problem) ili je htio blokirati nekog drugog pa blokirao greškom mene.
Nevjerojatno
TO mi je već drugo negativno iskustvo

Greta je napisao/la:Neki prodavači koji inače imaju običaj prodavati samo npr. u UK, stisnu u postavkama neku opciju koja blokira bidanje iz "vanjskih" država. Ja sam u svojoj "ebay karijeri" bila na tu foru nasanjkana nekoliko puta, pogotovo kad bih bidala u zadnjoj sekundi, i onda mi se javi blokada, a uredno sam pitala shipping i dobila odgovor.
Prodavači (većinom) vjerojatno smetnu s uma tu blokadu. Jednom mi je jedna žena napomenula (kad sam ju pitala da li šalje van UK) da mi može poslati i da ukoliko se odlučim za bidanje da joj javim jer je stavljena blokada.
Ostali najvjerojatnije zaborave da im je to uključeno. Možda ima i onih koji to namjerno ignoriraju, ali ne vidim svrhu, pa lakše im je reći da ne šalju van.
TinchiS je napisao/la:Da, da, smanjili na 160a ja taman čekam jednu pošiljku za kju sam pazila da nebude preko 300 kn
a kad ono "šipak". Nadam se samo da će nekak proći bez carine.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.