da pojedem ja? rekla mi mama koja je to dala da je ona to davala malome da se malo igra time i nauči sam jesti, jedan keks dnevno ili da je umiksavala u kašice da bude hranjivije. ja ne vidim svrhu. tako sam i rekla, te dodala da ne bi ja to. a ona mi je rekla da nemam pojma.
i sad pitam, što ću ja s tim? ja bih to pojela sama a njemu davala što i do sad. što će to njemu!? jesam u krivu?
još jedno pitanje- nema ničeg u bio dućanu novog pa sam danas uvela krušku i to kašica. mogu tu krušku s bilo čim mixat kad je utvrdimo- riža, mrkva, amarant, jabuka, korabica, ... sa svime što smo probali- jel tako?
mogu pitati za rižine pahuljice- koje da kupim? ove koje sam ja gledala imaju tragove orašastih plodova. tako piše na etiketi.

i sviđaju joj se i sve te nove žitarice za koje sam prvi put čula od vas. Hvala vam,
jer sam na ovom forumu našla sve odgovore na pitanja u vezi dohrane! Nadam se da post nije predugačak??!

oko 9 sam mislila jabuku, a oko 12 uvodim proso. nisam još isprobala sve namirnice iz prve skupine pa ostajem još tu.