evo mi se dugo nismo javljali, a imali smo mali problemcic - ne znam jel se to vama događalo?
moj maleni je ono super krenuo - nije on nešto puno pojeo, ali je htio papat i žvakat i meni je to bilo super - jabuka i proso, mrkva palenta i takve kombinacije i to nakon mjesec dana već količina male hipp staklenke. i onda odjednom, neće zinut šta god da mu dam. bili smo tih dana putovali, malo smo promijenili raspored obroka mlijeka, povećali mlijeko i tak pa ja nisam imala pojma zašto neće otvorit usta na ništa. nisam ga ništa forsirala, jer sam mislila da je bitnije da jede nego da pojede, u smislu da mu nešto utrpam u usta pa sam nek gutne. skuhala bi mu palentu na gusto pa dala pa dala da si sam uzme - nevjerojatno, ali tanjur stavi u usta, a palentu samo gnječi u rukici i ni ne ide prema ustima. ali malo bi pojeo ak mu ja stavim u usta, ali žlicu ni vidjet.
i onda sam se sjetila da je obožavao hipp krušku što je dobio jednom kad mene nije bilo doma i otvorim mu ja to i on zijeva ko ptičica. uglavnom, od onda, evo već par dana, jede sve što skuham kad u to stavim žlicu-dvije te kruške. jel to OK? ja mu sad stavim manje i manje kruške i ne usuđujem se ponudit bez nje
i drugo pitanje, on je već dobrih 7 mjeseci, a mi smo probali nekako malo namirnica jer ja izbjegavam što nije sezona, a sezona je skoro ničega. probali smo mrkvu, batat, jabuke, proso, palentu, hipp krušku, rižu i korabicu. šta da sad krenemo dalje? tikvica nema, bundeve su mi sumnjive ... da probamo kupovne kašice voća ili da probamo bananu? di kupujete amaranth - u DM-u nigdje nema! pomozite!!!