Sada je: 11 lip 2026, 04:47.
Moderator/ica: nadicab

pa sam ja rekla da imam loptu ona nije komentirala valjda može i na lopti 

Ja od poslodavca imam samo potvrdu da sam u stalnom radnom odnosu.

I ja jedva čekam da Tin počne komunicirati sa nama. On onako samo plače kad nešto hoće a o pokazivanju prstom, kimanju glavom i takvim stvarima možemo još samo sanjat. Još smo daleko od toga. On je recimo danas skuzio da su šmrklje slane i kad mu dođu do ustiju sav se umiri, ispruži jezik i lijepo ih lize ko sladoled FUUUUUUUJJJJJ!!!!! Al kako samo pametnu facu složi i liz,liz.
, ja sve usporedjujem s kcerkom, a znam da nebi trebala. A za smrklje, genijalac mali

Ode moj lijepi filozofski post u kupus, kako veli mamin mačak, na temu zločeste fizio.No dobro slažem se sa svime kaj su cure napisale, i nadam se mamino sunce, da češ riješiti problem na najbolji moguči način.Znam da ti je teško, prošla sam i ja isto.Prvo smo i mi krenuli na Goljak, valjda nabasali na onu zločesti, jer se već prvi put izvikala na nas, zbog buke u hodniku, cipela koje nismo skinuli, dvomjesečne bebe Jelene koja plače bez veze, i zato jer je razmaženka koju mama po cijele dane nosi po doma, i btw fulala je vježbe, a mogu to reći jer mi je struka.Prvi put, zadnji put i nikad više nas nije vidjela.Otišli smo kod Polovine privatno.Povedi mamu sa sobom, traži da ti pokaže vježbe, ako bude bezobrazna, idi i žali se na nju.Sad sam se sjetila kaj sam noćas sanjala, pod utjecajem posta i te zločeste žene.Kao kupujem u Lidlu, a svi prodavaći bezobrazni i bahati, i odem do šefa, a to je neki policijski inspektor, i požalim se na njih.I svi nakon toga manji od makova zrna, ljubazni, trče okolo.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.