Sada je: 23 ruj 2026, 13:23.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

). Pa nesto sam mislila da ga odvedem u Zoo vrt da vidi vuka? Al se bojim da ne postignem suprotno. Mozda ga prepadne sto je vuk u kavezu???
poslali ga tri prašćića, sedam kozlića i crvenkapica.
animifikacija
no dobro) zla.

thalia je napisao/la:(molim vegane, vegetarijance, PETA-pripadnike i prijatelje životinja da zanemare)

Carlito je napisao/la:Ja mu pokusavam objasniti da je vuk divna i dobra zivotinjica (iako bi radije umrla nego ga vidila). Pa nesto sam mislila da ga odvedem u Zoo vrt da vidi vuka? Al se bojim da ne postignem suprotno. Mozda ga prepadne sto je vuk u kavezu???

Stefanova_mama je napisao/la:Nemoj ulepsavati i govoriti neistinu, vuk je divlja zivotinja. Kazi da zivi u sumi i da ne dolazi u naseljena mesta jer se plasi puno ljudi, treba ga se cuvati u divljini, ali kod kuce je na sigurnom.

, al nema tog lika kojeg mama i tata ne mogu sredit! 
Ja mislim da je njima takav strah koji si sami stvore, u vašem slučaju strah od vuka, jedna normalna stepenica u odrastanju, nazovimo to fazom.
sad ona citira vuka.

Ivana je napisao/la:gleda Vuka samotnjaka![]()
![]()
(moja greška, mislila sam da će ga limeni i strašljivi lav više privuć od te eto baš u samo par kadrova prisutne vještice Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.