uz sve to trebalo bi ponekad provjeriti i history.
moja jedina kontrola se na to svodi, srećom klinci ne znaju za tu opciju.
Sada je: 30 srp 2026, 21:18.
Moderator/ica: medo14

mene je toga strah kad jednom moja djeca pocnu surfat... ne mozes im sve to zabranit, a opet tesko je kontrolirat. ajde doma, ali sto kad dodju kod nekog doma?? ili ovako nesto sto je stavila LiK 
TmamaKiN2 je napisao/la::ne![]()
mene je toga strah kad jednom moja djeca pocnu surfat... ne mozes im sve to zabranit, a opet tesko je kontrolirat. ajde doma, ali sto kad dodju kod nekog doma?? ili ovako nesto sto je stavila LiK

Ja imam profil na facebooku.Meni je zaštrašujuće to što mnogi roditelji stavljaju slike svojih beba kao sliku svog profila.
I ja sam bila petnaestogodišnjakinja ali nikad,nikad nisam ovako pričala o roditeljima,kao ni nitko iz mog razreda...izgleda da su sad neka druga vremena kad je to kao normalno ovako razgovarat.riječnik petnaestogodišnjaka nema baš veze sa internetom. na netu pišu onako kako između sebe i govore. a to je druga tema. ništa manje vrijedna pozornosti.

da,samo mnogi to ne znajualbumi se na fejsu mogu zaštiti, tj. u njih pustiti samo određenu grupu prijatelja.

Zoila je napisao/la:evo jos jednog clanka na tu temu
http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=3&ID_VIJESTI=121845

"Djeca nisu odgovorna, ona su kolateralni taoci vremena u kojima živimo. Mi sada glavninu energije investiramo u popravak fasade, a potpuno zanemarujemo klimavost temelja prevladavjućeg sustava vrijednosti", objašnjava psihologinja Jasminka Jelčić, članica Mreže za razvoj i kreativnost (MRAK).
Moja lakomislena necakinja (22g) pomogla napraviti profil svom bratu u 4 razredu i između ostalog poslali meni poziv za frendship. njihova mama se ne koristi netom, al sam je nazvala i rekla joj i obrisali su profil. Po meni 10godisnjaci stvarno nemaju sto raditi na fejsu, a kamoli na fejsu napisati i skolu i sve druge podatke, dijete ne moze biti svjesno opasnosti iza toga
Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.